Outfit: This Christmas

Jongens, ik ben helemaal nog niet klaar voor Kerstmis. Ik heb nog niet alle cadeautjes gevonden en er zitten nog geen lichtjes in mijn kerstboom. Maar goed nieuws: ik ben er vandaag met een echte kerstoutfit! 

Outfit: This Christmas

Outfit: This Christmas

Outfit: This Christmas

Outfit: This Christmas

Outfit: This Christmas

Outfit: This Christmas

Oh, ja. Dit is echt een héle kerstige look. Voor mij is de ultieme kerstoutfit sowieso rood. Deze jurk is héél feestelijk want hij heeft alles: een halternek, glitters, de rode kleur, de open rug en het overslageffect vooraan. Ik vind het fantastisch!

Mijn jurk is van Femme Luxe Finery. Ik kan niet stoppen met items te bestellen van hun website, want ze hebben gewoon altijd zulke mooie (en vooral: goedkope) dingen. Deze glitter dress is gemaakt van een hele dunne stof, maar hij valt eigenlijk écht heel mooi. En hij is superbetaalbaar, hij kost nog geen €20! Christmas on a budget.

Ook mijn pumps zijn heel betaalbaar. Ze zijn van VanHaren en ik ben er ontzettend blij mee. Ze kosten ook nog geen €20 (ze kosten namelijk €19,99) maar dat zou je helemaal niet zeggen. Ze zien er mooi uit en zijn perfect afgewerkt, en bovendien zitten ze ook echt nog goed. Ik ga geen kilometers kunnen wandelen, maar ik vier Kerstmis meestal gewoon aan tafel dus dat komt helemaal goed.

Oh, en mijn tasje is ook van VanHaren, is het niet superschattig? Nikola vond dat het een beetje leek op zo’n koffer van een werkman, haha. Ik vind het echt een heel cute tasje en het formaat is ideaal: hij is nét wat groter dan een normale clutch dus ik kan zeker alle benodigdheden meenemen.

Jurk: Femme Luxe Finery // Pumps: VanHaren // Tasje: VanHaren

Wat ga jij dragen voor voor Kerstmis?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.