Gift Guide: cadeau-ideeën voor hem & haar

Het wordt stilaan echt hoog tijd om op zoek te gaan naar de mooiste cadeautjes. Binnen iets meer dan een week is het al Kerstmis. Zelf ben ik er nog niet helemaal klaar voor, maar ik heb wel al héél veel mooie cadeau-ideeën opgedaan online. Vandaag deel ik de leukste cadeautjes die ik kon vinden! 

Voor haar

Zelf vind ik het gemakkelijk om voor vrouwen de juiste cadeautjes te vinden. Mijn mama, mijn zus, mijn vriendinnen, ik weet exact wat ze leuk zouden vinden. Tussen ons gezegd en gezwegen: vrouwen zijn gewoon gemakkelijker! Bijna elke vrouw wordt graag verwend met een verzorgingsproduct. Zo geef je ook een teken dat ze tijd voor zichzelf moeten nemen, iets dat veel vrouwen vergeten.

1. Lancôme Idôle

Oké, laten we eerlijk zijn: een parfum is altijd goed. Wie houdt er niet van een lekker parfum? Mijn ultieme favoriet is op dit moment de Lancôme Idôle. Echt een heerlijk geurtje, dat ook gemakkelijk te dragen is. Het is lekker zoet, maar niet te zoet, en fris, maar niet te fris. Een geur die iedereen lekker vindt!

2. Babor Ampoule Concentrates Masks Set

Het ultieme me-time product? Maskertjes! De Ampoule Concentrates Masks van Babor zijn door mij getest en goedgekeurd. Ze zijn gebaseerd op de werking van hun bekende ampoulen, maar dan in de vorm van een maskertje. Ook ideaal om jezelf voor te bereiden op de hele nacht doorfeesten met Oudjaar!

3. The Body Shop Gift Sets

Nog zoiets waar je niets mis mee kan doen: alles van The Body Shop. Hun heerlijke geurtjes, rijke producten en schattige verpakkingen maken elke vrouw (en man) blij. Ze hebben superleuke gift sets voor de feestdagen, en ik wil ze stiekem allemaal.


Voor hem

Voor de mannen in mijn leven vind ik het al wat moeilijker om een geschikt cadeau te vinden, maar ik heb wel een paar ideetjes bij elkaar gesprokkeld. Ook mannen houden van een lekker parfum, en er zijn echt stijlvolle accessoires te vinden die ik zélf ook zou willen krijgen.

1. Secrid Miniwallet

Twee jaar geleden heb ik voor mijn verjaardag een miniwallet van Secrid gekregen. Wat een ongelooflijk handig ding is dat, zeg! Hij is klein en past dus in elke tas of zak, en je kan er alles in kwijt dat je nodig hebt. Hij is verkrijgbaar in superveel kleuren, en deze zwarte variant is stijlvol en stoer.

2. Meccaniche Veneziane horloge

Een horloge kan een man er éxtra stijlvol doen uitzien, en zeker als het een mechanisch horloge is zoals deze van Meccaniche Veneziane. Nikola heeft er één en ik vind hem echt prachtig. Hij is supermooi afgewerkt en staat hem supergoed.

3. Ted Baker Drinkfles

Het is ecologisch, handig om mee te nemen én het spoort je aan om meer water te drinken. Deze donkerblauwe drinkfles van Ted Baker is dubbel geïsoleerd en houdt de warme drankjes van je man warm, en de koude drankjes koud. Hij zal je dankbaar zijn!

Voor wie koop jij het liefst cadeautjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.