Outfit: Calm Before the Storm

Tussen alle kerstlooks en feestoutfits door neem ik je vandaag even mee back to basics. Er zijn nog een paar “normale” dagen tot het Kerstmis is, dus een casual look is zeker op zijn plaats. Geen zorgen, ik deel zeker nog een aantal feestelijke looks! Maar vandaag toon ik je een neutrale, maar toch mooie look! 

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Outfit: Calm Before the Storm

Deze periode is echt de stilte voor de storm, want vanaf nu wordt het steeds drukker. Volgende week is het al Kerstmis en deze week beginnen mijn workshops. Woensdag geef ik samen met Mieke een workshop make-up, donderdag geven we een workshop opsteken en vrijdag is er zelfs een extra workshop make-up ingepland omdat de eerste zo snel vol zat!

Maar nu terzake: mijn outfit! Ondertussen heb je me al een paar keer in een feestelijke outfit gezien, maar vandaag hou ik het casual want de kans is groot dat jij deze week ook gewoon nog moet werken en dingen moet voorbereiden (en dat doe je misschien liever niet in een glitterjurk).

Ik begin met mij trui. Die is van NIKKIE, een grote favoriet van mij. Ze hebben altijd supermooie items, die van fantastische kwaliteit zijn. Ik heb er al vaak over geschreven, maar ik blijf echt enthousiast. Ook deze bruine trui is heerlijk warm en van stevige kwaliteit. Op de schouders zit het logo van NIKKIE, voor een stijlvol detail. De mouwen zijn ook superleuk, want er zit een split in. Hij zit heel comfortabel en ziet er casual maar stijlvol uit.

Ik draag een skinny jeans die ik bij Pull and Bear kocht. Om eerlijk te zijn raad ik deze niet aan. Hij is heel comfortabel en de stof is lekker zacht, maar om een of andere reden zit hij niet echt flatterend. Ik draag het liefst een jeans die niet té stretchy is, en dat is deze wel. Hij rekt supersnel uit waardoor hij niet mooi strak zit, en hij is nét iets te stretchy voor mij. Als je op zoek bent naar een legging met jeanslook, ja, maar als je houdt van een stevige jeans, nope!

Onder mijn trui draag ik een body. Deze is van Femme Luxe Finery, ook een merk waar ik al vaak over gesproken heb. Ik heb deze body ook in het rood, en ik vind het perfect als basic top of onder een truitje. De halslijn is recht, dat ziet er elegant uit, en dankzij het feit dat het een body is blijft hij ook perfect zitten.

Ik draag niet heel erg vaak juwelen, maar deze wil ik altijd aanhebben. Zowel mijn ketting als mijn oorbellen zijn van Ania Haie, een sieradenmerk waar ik oprecht enthousiast over ben. Ze maken de mooiste, fijnste en meest elegante juwelen. Ik wil écht ALLES uit hun collectie, maar voorlopig ben ik heel blij met mijn ketting en oorbellen.

Mijn sneakers zijn van Nike, het zijn mijn Air Max sneakers die ondertussen écht versleten zijn. Misschien moet ik ze maar eens weggooien…

Trui: NIKKIE // Jeans: Pull and Bear // Body: Femme Luxe Finery // Ketting: Ania Haie // Oorbellen: Ania Haie // Sneakers: Nike

Wat ga jij nog doen deze week?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.