Cetaphil: een einde aan mijn droge huid

Heb jij ook zo’n last van een droge huid als het kouder wordt? Bij mij is dat echt extreem: ik moet mijn huidverzorging er echt aan aanpassen of ik begin zelfs te vervellen. Toen Cetaphil mij vroeg of ik hun producten eens wou uitproberen was ik wel geïnteresseerd. Zou het mijn droog velleke kunnen redden? 

Cetaphil: een einde aan mijn droge huid

Ik kreeg de Milde Huidreiniger opgestuurd, én de Hydraterende Crème. Twee best wel basic producten, maar vaak geldt voor huidverzorging: less is more. Je kan de producten van Cetaphil vinden bij de apotheek, en uiteraard ook online.

Cetaphil Milde Huidreiniger, € 15,71 voor 200ml
Cetaphil Hydraterende Crème, € 15,71 voor 100gr

Cetaphil

Geen zeep, geen parfum, hypo-allergeen, niet-comedogeen. Moet ik nog meer zeggen? De reiniger is mild maar reinigt goed. Hij verwijdert heel effectief mijn make-up en mijn huid voelt zacht en niet-trekkerig achteraf.

Cetaphil

Na het reinigen, hydrateer ik mijn huid met de Hydraterende Crème. Aanvankelijk wist ik niet heel goed of deze crème geschikt zou zijn voor mij. Mijn huid gaat best snel glanzen, en ik heb ook wel eens last van puistjes. Hoewel deze crème niet-comedogeen is, vertrouwde ik het niet helemaal. Toch ben ik hem ondertussen al een paar weken aan het gebruiken, en ik ben blij dat ik me er toch voor heb opengesteld.

Mijn huid is écht een pak minder droog geworden. En van glans of puistjes is er geen sprake. Het is gewoon een hele fijne, verzorgende en hydraterende crème.

Cetaphil

Ik kreeg ook een grotere verpakking van de Hydraterende Crème, die ik voor mijn lichaam gebruik. Ook op mijn lichaam werkt hij heel fijn. Hij trekt relatief snel in en het trekkerige gevoel dat ik altijd overhou na een warme douche verdwijnt meteen. Bij de Hydraterende Crème geldt overigens ook: geen parfum, niet-comedogeen en heel goed verdraagbaar.

Conclusie

Bij huidverzorging is simpel vaak beter, en dat bewijst Cetaphil met de Milde Huidreiniger en de Hydraterende Crème. Echt waar, mijn huid is helemaal opgeknapt. Dit is duidelijk wat mijn gezicht en lichaam nodig hadden. De producten bevatten geen parfum, zijn niet-comedogeen en ze zijn geschikt voor de gevoelige huid. Exact wat je wilt van goede huidverzorging, dus! Bovendien zijn ze ook nog eens betaalbaar en gemakkelijk te verkrijgen. Heb jij ook een droge huid? Dan heb je geen reden om ze niet uit te proberen!

Cetaphil Milde Huidreiniger, € 15,71 voor 200ml
Cetaphil Hydraterende Crème, € 15,71 voor 100gr

Heb jij een droge huid als het kouder wordt?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.