Outfit: Pure Gold

De vorige keer zag je mij in een alledaagse outfit, maar hier ben ik weer met een feestelijke look. Ik kreeg onlangs een pakketje aan van Loavies met een aantal partyproof items. Meteen wilde ik alles aantrekken, maar vandaag begin ik met het eerste item: een gouden rokje! 

Outfit: Pure Gold

Outfit: Pure Gold

Outfit: Pure Gold

Outfit: Pure Gold

Outfit: Pure Gold

Dit is voor mij een perfecte partylook. Ik draag mijn nieuwe rokje van Loavies, dat metallic goud en best wel een beetje over the top is. Bij deze outfit staat het rokje centraal, en dat vind ik wel eens leuk. Het is eens iets anders, aangezien bij de meeste outfits net het topje het meest opvalt. Deze metallic rok is superglamoureus én flatterend voor je figuur.

Om alles in balans te brengen draag ik een simpele zwarte top. Het is een basic zwart topje dat een beetje losser is zodat het mooi valt als ik het in de bovenkant van mijn rokje steek. Op die manier wordt mijn taille geaccentueerd en ziet alles er mooi uit terwijl de snit mijn lichaam er goed doet uitzien.

Ik koos voor mijn zwarte sandalen van Steve Madden. Deze zien er elegant uit én ze zitten best goed. Dankzij de bredere hak voel ik mij stabiel op deze hoge schoenen maar zie ik er toch net wat langer uit. Zo’n paar hakken kan toch echt veel doen voor je benen, hé!

Mijn juwelen, ten slotte, zijn van Glitz and Love. Het was een merk dat ik nog niet eerder kende, maar ik hou echt van hun superglitterende statementjuwelen. Ik draag een matchende set van oorbellen, een halsketting en een armband. En ja, ik voel mij echt héél mooi met deze sieraden.

Rokje: Loavies // Top: Jigsaw // Sandalen: Steve Madden // Juwelen: Glitz and Love

Wat vind jij van mijn gouden rokje?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.