Last-minute cadeaus: deze items heb je morgen al in huis!

Cadeaus kopen is zo leuk, maar als je er geen tijd voor hebt kan het voor heel wat stress zorgen. Heb je nog niet al je cadeaus gevonden en heb je geen tijd meer om naar de winkel te gaan? Ik zet vandaag een aantal superleuke webshops op een rijtje die de volgende dag leveren! Ideaal, want zo kan je vandaag nog kerstcadeaus bestellen. 

Fashion

The Musthaves

The Musthaves levert de volgende dag, maar plaats je bestelling wel voor 20u (23u30 als je in Nederland laat leveren). Het is een keitoffe webshop met échte musthaves: kleding, schoenen en accessoires. Oh, en je krijgt 15% korting op alles met de code CELEBRATE. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Mijn favorieten:

[FinalTilesGallery id=’56’]

Boohoo

Ik shop echt supergraag bij Boohoo, en ik kan er ook echt uren op rondsurfen. Express shipping kost €9,99 en dan heb je je pakket morgen al in huis. Ze hebben mooie items die heel betaalbaar zijn én ze verkopen ook beauty en accessoires. Je kan er dus ook terecht voor leuke kerstcadeaus. Klik hier om rechtstreeks naar hun cadeautjes te gaan!

Mijn favorieten:

[FinalTilesGallery id=’57’]

LookFantastic

Mijn favoriete beautywebshop, LookFantastic, biedt ook verzending binnen 1 dag aan, maar je moet wel voor 14u bestellen én je betaalt €9,99 verzendkosten. Toch zet ik hem in dit lijstje omdat je er mijn favoriete merken vindt: The Ordinary, Mane ’n TailUrban DecaySmashbox, … Alles van deze webshop zou ik graag onder mijn kerstboom willen vinden! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Mijn favorieten:

[FinalTilesGallery id=’58’]

De Bijenkorf

Ik shop ook heel vaak bij De Bijenkorf, en voornamelijk omdat ze héél veel hebben. Ook dit jaar hebben ze een speciale cadeau-shop, en als je vandaag nog voor 22u bestelt heb je je pakket morgen al in huis. Klik hier om rechtstreeks naar de cadeau-shop te gaan!

Mijn favorieten:

[FinalTilesGallery id=’59’]

Heb jij al al je cadeautjes gevonden of moet jij nog last-minute iets bestellen?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.