De 5 meest gelezen beauty-artikels van 2019

In de laatste weken van het jaar vind ik het fijn om terug te blikken op het bijna-afgelopen jaar. Misschien weten jullie dat Silkeblogs écht als beautyblog is gestart. Beauty is nog steeds een belangrijk onderwerp van mijn blog. Vandaag blik ik terug op mijn meest gelezen beauty-artikels van 2019.

5. L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Sandelwood Wonder

Op de vijfde plaats staat een hele simpele review. Ik probeerde de Paradise Extatic Mascara van L’Oréal Paris uit in de kleur Sandalwood Wonder uit. Als je een zwarte mascara nét iets te hard vindt, is deze donkerbruine variant een heel mooi en iets zachter alternatief!


4. Lancaster Zelfbruiners

Ik zou niet meer zonder zelfbruiners kunnen. Zonder zelfbruiner word ik echt extreem wit, en al helemaal als het winter is. Ik probeerde twee zelfbruiners uit van Lancaster: ééntje voor het gezicht en ééntje voor het lichaam. Het bleek een populaire post te worden!


3. De Nieuwe DutBle Box!

Altijd leuk, zo’n unboxing. Ik kreeg de DutBle (je zegt: double) box en hij zat weer vol superleuke items. Ik vertelde wat er allemaal in zat, en dat je hem voor €9,95 maandelijks thuis kan krijgen!


2. 3 x MAC Matte Lipstick

Lipsticks van M.A.C doen het altijd goed online. Ik begrijp volledig waarom, want toen ik in dit artikel 3 matte lipsticks uittestte was ik over élke kleur enthousiast. De kleuren die ik uitprobeerde waren ChiliMehr en Velvet Teddy.


1. Urban Decay Born To Run Palette

Urban Decay is nog zo’n merk dat het altijd goed doet. Het beauty-artikel op mijn blog dat dit jaar het meest gelezen werd is het artikel over het Born To Run palette van Urban Decay. Een prachtig palette met leuke kleuren in een speelse combinatie en een palette dat geïnspireerd is op verre reizen.

Had jij al deze artikels dit jaar al voorbij zien komen?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.