Waarom ik het liefst lekker in bed ga liggen iedere dag

Veel op bed liggen kent een negatief vooroordeel. Het wordt vaak geassocieerd met depressiviteit of met ziekte. Waarom zou je anders zoveel tijd op bed door willen brengen? Om dat vooroordeel te doorbreken, ga ik je nu eens vertellen waarom ik eigenlijk het liefst zo veel als mogelijk tijd op bed doorbreng. Daarmee hoop ik je bewust te maken van de voordelen die dit met zich meebrengt, want die pluspunten zijn er dan ook zeker te vinden.

Optimaal kunnen ontspannen

We leiden allemaal drukke levens tegenwoordig. Wil je gezond blijven, dan moet je wel wat tegenwicht aan al die drukte kunnen bieden. Dat doe ik door lekker te ontspannen op mijn bed. Door lekker te gaan liggen en alles los te laten, kan je zo alle spanning van die dag voelen wegvloeien. Zeker wanneer je dit op een goede manier aanpakt, bijvoorbeeld direct na een lekkere hete douche onder de dekens kruipen en je favoriete programma op televisie kijken. Dit is de manier waarop je de rust kunt vinden die je nodig hebt om de drukte van alledag aan te kunnen. Voor mij werkt dit perfect.

Zorgen voor de beste plek

Om er zeker van te zijn dat het ook lekker ligt in bed, heb ik er wel voor gezorgd dat ik de beste plek van allemaal heb. Daarom heb ik eerst gezocht naar het beste bed dat ik kon vinden. Dat heb ik bijvoorbeeld gedaan door op zoek te gaan naar de beste boxspring. Ook het beste matras, de beste kussens en het beste deken heb ik inmiddels allemaal weten te vinden. Daardoor lig je er ook wel heel lekker en voel je je altijd heerlijk ontspannen. Dat is dus wel de tip die ik meegeef.

Het gaat nooit vervelen

In tegenstelling tot wat veel mensen, gaat ontspannen in bed me eigenlijk nooit vervelen. Bedenk je ook dat ik het altijd doe na een lange dag werken. In het weekend kies ik er natuurlijk niet voor om 48 uur mijn bed niet uit te komen. Maar ook dan wil ik best wel vroeg onder de wol kruipen om lekker te ontspannen en gewoon vanuit mijn lekkere bed naar de televisie te kijken of nog even op de tablet te zitten. Zo voel ik me meer ontspannen dan ooit tevoren. Bovendien slaapt het ook nog eens heerlijk.

Lig jij ook zo graag in bed?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.