Outfit: New Year’s Eve

Ik kan echt bijna niet geloven dat het jaar zo goed als voorbij is. Binnen drie dagen is het al tijd om afscheid te nemen van 2019 en in een nieuw decennium te stappen. Ben je nog op zoek naar de perfecte outfit? Ik breng je op een héél origineel idee met mijn zilveren kostuum!

Outfit: New Year's Eve

Outfit: New Year's Eve

Outfit: New Year's Eve

Outfit: New Year's Eve

Outfit: New Year's Eve

Outfit: New Year's Eve

Outfit: New Year's Eve

Op de laatste foto zie je ook de outfit van Simba. Hij gaat voor een all black outfit, zoals altijd (hij staat er dan ook fantastisch mee).

Ik draag echt een zalig kostuum die van Loavies komt. Hoe origineel is het om niet enkel de suit trend te gebruiken, maar om je look nog feestelijker te maken voor een glanzende stof te kiezen? Ik koos voor een metallic zilver pak met een rechte broek en een oversized blazer. Zo ben je er zeker van dat je de ster van de avond wordt!

Het voordeel aan een kostuum is dat je al een volledige outfit hebt. Je hoeft enkel nog een simpel topje te vinden om mee te combineren (dat van mij is van Boohoo) en uiteraard een paar héle (of wat minder) hoge hakken. Ik hield het vrij simpel omdat de stralende stof van mijn outfit al fancy genoeg is.

Mijn schoenen zijn echt overdreven hoog, maar dankzij het platformpje vooraan voelen ze niet zo hoog aan. Eigenlijk zitten ze best goed. Dit paar vond ik online en ze zijn supergoedkoop. Ik vond een webshop met de naam Everything5Pounds en het is exact wat je denkt dat het is: alles kost 5 pond. Zo ook deze schoenen, maar je zou denken dat ze meer waard zijn. Het zijn geen designersandalen, maar ik vind dat ze best kwaliteitsvol aanvoelen.

Ik besloot om één accessoire toe te voegen, en het werd een halsketting van Finaste. Ik kreeg een tijdje geleden een prachtige bestelling van hen binnen met een aantal accessoires die ook nog eens gepersonaliseerd waren. Deze halsketting heeft een roosje en de letter S. Het is een subtiel detail dat de outfit echt af maakt.

Broek: Loavies // Blazer: Loavies // Topje: Boohoo // Sandalen: Everything5Pounds // Halsketting: Finaste

Weet jij al wat je gaat dragen voor Oud en Nieuw?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.