Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Kerstmis vier ik het liefst met mijn familie, en ik geef ontzettend graag cadeaus. Maar ook de rest van mijn familie doet dat graag, en dit keer kreeg ik opnieuw superleuke cadeautjes die ik je graag wil laten zien!

Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Ik begin met het cadeau dat ik van Bo kreeg, de vriendin van mijn broer. Zij was mijn secret santa en van haar kreeg ik een gevulde doos met alles wat je nodig hebt om mocktails te maken. Drankjes, cocktailtools, gember, een citroen en een limoen, én een boek bomvol mocktails. Superleuk, want ik drink geen alcohol en ben dus altijd op zoek naar een lekker drankje dat niet te zoet is.

Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Mijn broer Wolf gaf me deze Franse truffels, en ik heb ze al geproefd: ze zijn lekker! En het is een superschattig doosje!

Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Toen ik het aan het openen was, kon ik even niet geloven dat mijn vriend Nikola écht het Conspiracy palette had gekocht van Jeffree Star en Shane Dawson, maar jawel. Ik herinner me dat we bij de lancering van de lijn allebei aan onze laptop zaten om er eentje te bestellen, maar het mocht helaas niet zijn. Ik had me er al bij neergelegd, maar Nikola had onthouden hoe graag ik het palette wilde en hij heeft er een te pakken gekregen. Wat een held!

Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Dit lijkt zo’n willekeurig cadeau, maar vroeger speelden wij heel vaak Mastermind en ik vond dat echt een leuk spel. Mijn zus Floortje vond deze vintage editie in de Kringwinkel en ik vind het nog steeds keileuk.

Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Van mijn broer Wolf kreeg ik een aantal alcoholvrije biertjes. Een lekker bier kan altijd smaken, maar je vindt ze niet zo gemakkelijk zonder alcohol. Ik ben heel blij dat ik nu een aantal lekkere drankjes heb!

Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Deze vond ik ook wel grappig: benodigdheden voor in de auto. Momenteel heb ik geen auto, maar ben wel van plan om er een te kopen. Nog niet meteen, maar binnen een paar maanden. Een krabber, parkeerschijf en zo’n ding voor op de voorruit te leggen hoef ik alvast niet meer aan te schaffen, haha!

Dit kreeg ik voor Kerstmis!

Boeken zijn altijd leuk om te krijgen. Ik heb drie boeken gekregen, waarvan ik er ééntje bij mijn ouders ben vergeten (oeps). Het derde boek is een boek over katten, dat ik uiteraard hélemaal ga lezen!

Heb jij iets gekregen voor Kerstmis?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.