Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks

Tijd voor lipsticks! Ik hou van lipsticks, en kan er niet genoeg van krijgen. Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje opgestuurd van Rimmel London, met de boodschap swipe for drama erop. Het doosje bevatte een aantal van hun nieuwe Lasting Finish Extreme lipsticks, en die wil ik vandaag graag laten zien.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks

Het is altijd leuk om leuke perspakketjes te krijgen, en dat is bij dit doosje van Rimmel London zeker het geval.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks

In het doosje zitten negen kleuren uit de Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick lijn. De lipsticks zien er stijlvol uit, in hun zwarte matte huls.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks

De Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks beloven een intense kleur in een comfortabele finish. Bovendien zouden ze tot wel 10 uur blijven zitten. Ze klinken alvast als alles wat ik nodig heb op mijn lippen.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks

De kleurtjes doen me glimlachen. Er zit van alles wat tussen: neutrale kleurtjes, felle kleurtjes en zelfs een donkere tint. Laten we ze testen!

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks

Tijdens het swatchen voelde ik meteen hoe heerlijk boterzacht de lipsticks aanvoelen. Met één zacht veegje krijg ik meteen een intens pigment en een mooie dekking.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks

100 – Hella Pink

Ik begin met een neutrale tint. Hella Pink is een supermooie nude kleur, die mijn lippen er mooi en fris doet uitzien. Hij dekt perfect en voelt uiteraard heel zacht aan op mijn lippen.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Buzz'n

130 – Buzz’n

Buzz’n is een felle kleur uit de lijn. Hij is knalroze, met een koele ondertoon, die er echt heel mooi uitziet op mijn lippen.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Mauve Max

210 – Mauve Maxx

Iets donkerder, maar nog vrij neutraal, is Mauve Maxx. Een middentoon met een koele ondertoon, en opnieuw perfect van dekking en comfort.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Dat Red

520 – Dat Red

Yes, een rode lipstick. Ik hou van rode lippen, en Dat Red is echt een ultieme rode kleur die een neutrale ondertoon heeft en bij iedereen dus een perfect rood is.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Thirsty Bae

550 – Thirsty Bae

Thirsty Bae is net wat donkerder dan Dat Red, en de ondertoon is koel. Ideaal voor de koelere huidjes!

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Lit!

610 – Lit!

Zoals de naam al lichtjes doet uitschijnen is Lit! een hele warme tint. Hij is koraalkleurig en dekt nét wat minder goed dan de andere lipsticks. Toch is het een mooie lipstick, en hij heeft een streepje voor omdat ik van warme tinten hou.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick X-Tremely Bare

700 – X-Tremely Bare

Weer naar een hele neutrale tint, want X-Tremely Bare is een ultieme nude tint met een hele warme ondertoon. Mooi, zo neutraal, maar hij geeft toch wat meer definitie aan mijn lippen.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Snatched

720 – Snatched

Snatched is een middentoon met een warme ondertoon, die voor mij echt perfect is. Opnieuw met een prachtige dekking en intens pigment.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Salty

800 – Salty

Ik sluit af met een donkere, intens bordeaux lipstick. Salty heeft het net wat minder makkelijk om te dekken, maar dat is wel vaker het probleem bij donkere lipsticks, dus ik kan het door de vingers zien.

Rimmel Lasting Finish Extreme Lipstick Salty

Conclusie

Oh, wat ben ik enthousiast over de Rimmel Lasting Finish Extreme Lipsticks. Het zijn de zachtste lipsticks die ik ooit heb gevoeld, ze zijn van uitstekende kwaliteit en de kleuren zijn ook echt heel mooi. Jep, ze zijn goedgekeurd.

Rimmel London Lasting Finish Extreme Lipstick, € 13,95

Welk kleurtje vind jij het mooist?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.