Outfit: Shirt and Boots

Januari is niet bepaald mijn favoriete maand. Het is een koude maand, maar er is ook gewoon niet echt iets om naar uit te kijken. Toch ga ik deze keer niet te veel klagen: het is niet zo heel koud dit jaar. Da’s fijn, want dan kan ik eens iets anders dragen dan een dikke winterjas! 

Outfit: Shirt and Boots

Outfit: Shirt and Boots

Outfit: Shirt and Boots

Outfit: Shirt and Boots

Zeg, ik merk op mijn foto’s vaak dat mijn benen er vaak heel gespierd uitzien. Valt dat jullie ook op? Het is wel een optische illusie, want ik ben niet gespierd op eender welke plaats.

Terzake, nu, want mijn outfit bestaat uit maar twee onderdelen: een hemdsjurk en een paar laarsjes.

Ik hou wel van een simpele outfit, zonder teveel afleiding. Een witte hemdsjurk is iets waar ik al heel lang naar op zoek was. Eindelijk heb ik de perfecte jurk gevonden. Het werd een oversized model in een satijnen finish. Hij zit heel comfortabel en ziet er casual chic uit.

Mijn laarsjes zijn van Double V. Ik koos voor de Ghost laarsjes in bruin suède. Ze zijn halfhoog en ontzettend comfortabel. De afwerking is lekker soepel, waardoor je ook na veel wandelen geen pijn krijgt aan je voeten, en alle schoenen van Double V zijn voorzien van een uitneembaar voetbed zodat je ze ook kan dragen met je eigen steunzolen. En als je een iets bredere voet hebt, ben je bij Double V ook aan het juiste adres: al hun schoenen zijn verkrijgbaar in twee wijdtematen. Comfort is dus verzekerd, en stijl duidelijk ook!

Het mooie aan deze laarsjes is dat ze zo simpel en clean zijn. Zo kan je ze met elke outfit combineren: een jurk, een jeans, een panty, … Ik koos ervoor om het randje om te plooien, zo kan je ook een beetje afwisselen in de hoogte van het laarsje.

Als je een paar schoenen van Double V wil bestellen heb ik leuk nieuws voor je! Met de code SILKE25 krijg je 25% korting op alles! 

Jurk: Boohoo // Laarsjes: Double V

Draag jij liever laarsjes of sneakers?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.