Doe jij mee aan Dry January?

De feestdagen zijn voorbij, en ik hoop dat iedereen goed gevierd heeft. Veel eten, gezellig samenzijn, en misschien ook een glaasje champagne. Om je lichaam een pauze te geven en weer helemaal in topvorm te zijn voor het jaar, kan je nu meedoen aan Dry January, en dankzij Vintense wordt dat wel heel gemakkelijk. 

Ik drink zelf niet echt alcohol, omdat ik er niet heel goed tegen kan. Maar ik vind het wel jammer als ik niet mee kan aperitieven. Tijdens de vele nieuwjaarsrecepties wordt er steevast een glaasje cava of champagne aangeboden, maar nu is daar ook een alcoholvrij alternatief voor!

Doe jij mee aan Dry January?

Laat me je voorstellen aan de bubbles van Vintense. Ik schreef al eerder over de alcoholvrije cocktails van Vintense, waar ik ook grote fan van was, en deze keer mocht ik ook de bubbles uitproberen.

Er zijn twee varianten: blanc en rosé. Het unieke aan Vintense ten opzichte van andere alcoholvrije drankjes is dat Vintense start met een echte wijn en er de alcohol uithaalt. Het resultaat: geen mierzoete drankjes die eerder aan frisdrank doen denken, maar een heerlijke, échte wijn. Maar dan zonder alcohol.

Doe jij mee aan Dry January?

De blanc variant is zacht sprankelend en licht bruisend. De balans en delicatesse van de hints van wit fruit en citroenachtige muscat maken dit een boeiende wijn. De soepelheid en de harmonieuze structuur maken je aperitief en recepties hélemaal af.

Doe jij mee aan Dry January?

Dit is de rosé variant, een evenwichtige, elegante wijn met zoete en aromatische smaken. De harmonieuze hint van rood fruit die rode bessen, aardbei en meloen combineert, voegt een fruitige toets toe en zorgt voor elegantie bij je aperitieven en feestelijke momenten.

Doe jij mee aan Dry January?

Ik ben grote fan van de Vintense bubbels. Ze smaken heerlijk, en ik wil ze op élk feestje, alsjeblieft! Het is zoveel feestelijker om te klinken met een glas alcoholvrije bubbels dan met een glas water of fruitsap, vind je ook niet?

Met de bubbles van Vintense kan je trouwens ook heerlijke cocktails maken. Hier vind je inspiratie als je je eigen mocktail wil maken!

Doe jij mee aan Dry January?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.