Outfit: Emerald & Lines

Ik hou van neutrale outfits, maar een goede dosis kleur schrikt mij zeker ook niet af. Mijn outfit vandaag is er eentje met veel kleur, en zachte stofjes. Ik draag een volledige outfit die handgemaakt is door Stoffe en Koffe, en ik kan niet wachten om het je te tonen! 

Outfit: Emerald & Lines

Outfit: Emerald & Lines

Outfit: Emerald & Lines

Outfit: Emerald & Lines

Mijn outfit combineert twee verschillende texturen en een aantal verschillende kleuren. Net door die contrasten werkt deze outfit zo goed.

Mijn top is een satijnen, groene blouse met mouwen die mooi als een waterval vallen en diep uitgesneden zijn. Combineer deze blouse met een een mooie bralette in een kleur die bij de blouse past voor een extra stijlvolle toets. De top valt heel mooi en de groene kleur ziet er luxueus en stijlvol uit.

Ik combineerde mijn blouse met een culotte in een licht plissé stofje. De broek is zwart, groen, oranje en rood gestreept, en al klinkt dat als best veel kleur, de combinatie is niet overweldigend en geeft het juist een rustige, gebalanceerde look. Ik hou wel van broeken die een stukje been laten zien, en een leuk extraatje is dat de broek langs de binnenkant goud is.

Bij een culotte draag ik het liefst een simpele witte sneaker. Mijn Nikkie sneakers waren de juiste keuzen. Ze zijn simpel en zorgen voor een sportieve toets bij de rest van mijn outfit.

Top & broek: Stoffe en Koffe // Sneakers: Nikkie

Hou jij ook van een streepje kleur?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.