10 cadeaus waar je écht iets mee bent

Het is niet omdat december voorbij is dat er geen cadeaus meer mogen gegeven worden. Ik hou er echt van om mijn familie en vrienden cadeaus te geven. De beste cadeaus zijn de cadeaus waar je ook écht iets mee kan doen. Daarom zet ik 10 cadeaus op een rijtje waarmee je altijd scoort.

1. Naar de film

Een activiteit is altijd leuk om cadeau te doen. Ik kan me niemand voorstellen die niks kan doen met een bioscoopbon. Zo kan je zelf kiezen wanneer en waar je naar de film gaat, en is het cadeau sowieso niet verloren.

2. Een speciaal (alcoholvrij) drankje

Dingen die je kan eten of drinken zijn zo goed als nooit onbruikbaar. Ik vind het zelf altijd leuk als ik iets krijg dat ik meteen kan proeven, en al helemaal als het iets nieuws is. Tegenwoordig vind je superveel alcoholvrije drankjes die nét wat smakelijker zijn dan een glas frisdrank.

3. Geschenken doen aan boeken denken

Een veilige én nuttige optie is om een boek cadeau te doen. De uitdaging is om er één te vinden waarmee de ontvanger echt iets kan doen. Als je het echt niet weet, speel dan op veilig en ga voor een boekenbon.

4. Een mooie drinkbus

Duurzaam én handig: een mooie drinkbus. We weten allemaal dat water drinken belangrijk is voor je gezondheid, maar elke keer flesjes water kopen die dan op de afvalberg terecht komen zorgt ervoor dat de drempel hoog is. Met een mooie drinkbus zorg je niet enkel voor meer afval, maar het ziet er ook nog eens veel stijlvoller uit.

5. Verzorgingsproducten

Maar dan bedoel ik echt de goede soort. Of je nu een cadeau aan een man of een vrouw wil geven, aan iemand jong of iemand oud, er is één ding dat iedereen zou moeten gebruiken: zonnebescherming. Bij de apotheek vind je veel zonnecrèmes die speciaal voor het gezicht zijn. Geef een mooie huid cadeau, da’s pas een idee!

6. Alle apps die je maar wilt!

Er zijn zoveel apps die op mijn wishlist staan, en ik ben er zeker van dat er nog mensen zijn die graag de leukste spelletjes en de handigste tools willen downloaden. Met een iTunes kaart geef je een nuttig cadeau waarmee de ontvanger zelf apps én muziek kan kiezen. Ongetwijfeld bruikbaar!

7. Een escaperoom

Ik zei het al: activiteiten zijn altijd een leuk cadeau. Mijn idee: geef een escaperoom cadeau. Niks is zo leuk als een spannende middag beleven met je vrienden, en al helemaal als je op tijd bent ontsnapt!

8. Bee’s wrap

Nog een duurzaam cadeau: bee’s wrap. Bijenwasdoeken zijn het duurzame en herbruikbare alternatief voor plasticfolie. Je vindt ze in superleuke printjes, waardoor ze ook nog eens veel toffer worden dan de klassieke folie. Nuttig cadeau? Check!

9. Let’s play

Wie speelt er niet graag spelletjes? Ik alvast wel! Gezelschapsspelletjes zijn leuk én je kan zelf meespelen. Zo heb je stiekem ook een beetje een cadeau voor jezelf gekocht, hihi!

10. Jezelf

Het leukste cadeau ben jij zelf! Maak zelf een cadeaukaart waarop je de ontvanger uitnodigt om met jou iets te gaan eten, te gaan shoppen, een koffie te gaan drinken, …

Welke cadeaus krijg jij het liefst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.