Outfit: Bouclé Skort

Ik ben hélemaal overtuigd van de tweed of bouclé trend. Het is zo’n mooie stof, die elke outfit er stijlvol doet uitzien. Deze winter was bouclé een grote trend, en da’s handig want je vindt het het stofje in zowat elke collectie terug. Ik had mijn oog laten vallen op een geruite skort, een kruising tussen een short en een rokje. Vandaag toon ik je mijn nieuwste item!

Outfit: Bouclé Skort

Outfit: Bouclé Skort

Outfit: Bouclé Skort

Outfit: Bouclé Skort

Outfit: Bouclé Skort

Outfit: Bouclé Skort

Dit is mijn outfit, en ik vind hem echt zalig. Hij is comfortabel, stijlvol én ik vind dat hij heel goed bij mij past.

Mijn nieuwe bouclé skort is van Loavies. Ik vind bij hen altijd zulke mooie items, en dit rokje-shortje stond al lang op mijn wishlist. Dankzij het feit dat het een short is, hoef ik mij geen zorgen te maken dat hij naar omhoog waait. Da’s iets waar ik al een aantal mee te maken heb gekregen, oeps. Ik bestelde hem trouwens in maat 36, zodat hij zeker niet te strak zit.

Ik combineerde de skort met een blouse die ik in een winkel in Schoten kocht. Online vind ik hem niet meteen terug, maar ik vond wel een gelijkaardig model van Vila. Een boothals is iets dat ik vaak heel mooi vind. Het heeft zo iets elegants, vind je ook niet?

Om het toch nog een beetje warm te hebben draag ik mijn overknee boots. Mijn laarzen zijn van Steve Madden. Ze zijn echt héél comfortabel, maar hebben toch nog een beetje een hak zodat mijn benen er net wat langer uitzien. Bovendien blijven ze heel goed zitten. Een aanrader!

Mijn jas hebben jullie al een paar keer gezien. Ik kocht hem even geleden bij Mango en ik bestelde er ook meteen de zwarte variant bij. Mijn pareloorbellen, ten slotte, zijn van Ti Sento Milano. Een paar pareloorbellen is altijd gepast!

Skort: Loavies // Blouse: Vila // Laarzen: Steve Madden // Jas: Mango // Oorbellen: Ti Sento Milano

Wat vind jij van de bouclé trend?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.