Outfit: Brownie

Bruin is zo’n kleur die ik te vaak vergeet te dragen. Het is een neutrale kleur die toch veel warmte uitstraalt. Om te compenseren is mijn outfit vandaag héél bruin. Ik draag een bruine broek en een bruine trui. Uiteindelijk werd het een cosy, stijlvolle outfit. 

Outfit: Brownie

Outfit: Brownie

Outfit: Brownie

Outfit: Brownie

Outfit: Brownie

Outfit: Brownie

Outfit: Brownie

Ik hou echt van ton-sur-ton outfits, dat zijn outfits met items die eenzelfde kleur hebben, maar een verschillende toon of intensiteit. Zo krijg je geen pyjama-effect.

Ik draag een nieuwe en ontzettend zachte en fluffy trui van Loavies. Oh, wat heb ik veel liefde voor deze trui. Hij is zacht, prikt niet, en is lekker zwaar waardoor hij ook heerlijk warm is. De trui heeft een ronde hals, die net wat hoger komt en ook mijn hals dus lekker warm houdt. De mouwen zijn heel lang en een beetje puffy.

Mijn bruine broek is van NIKKIE. Jullie weten hoeveel ik van NIKKIE hou, en ook deze broek vind ik prachtig. Ik draag erg graag pantalons en al helemaal in een zachte stof als deze. Het is eigenlijk een cropped broek, maar door mijn korte benen is het gewoon een lange broek. Ik besloot de pijpen nog eens om te plooien zodat je het cropped effect krijgt en een stukje van mijn enkels ziet. Hij is heel flatterend en gemakkelijk te combineren.

Ook mijn sneakers zijn van NIKKIE. Deze heb ik al langer, en ze blijven favoriet. Ze zitten gewoon echt heel goed én ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Ten slotte besloot ik ook om een klein bloemetje in mijn haar te steken, om de vlecht nog wat leuker te maken. Ik heb een hele tijd geleden een set met ringetjes voor in je haar gekocht, en deze is de enige die ik nog terug kan vinden, haha.

Trui: Loavies // Broek: NIKKIE // Sneakers: NIKKIE

Draag jij graag bruin?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.