Wishlist: wintersolden 2020

De solden (of koopjes) zijn begonnen, en ik ben nog steeds niet gaan shoppen. Om eerlijk te zijn shop ik veel liever online. Zo kan ik echt mijn tijd nemen om items uit te kiezen, en het is gewoon veel overzichtelijker. Ondertussen heb ik al heel wat online gevonden, en ik deel vandaag mijn favorieten! 

Er zijn twee merken die ik vandaag in de schijnwerpers wil zetten. Ik begin met Cambio, een merk dat misschien wat minder bekend is, maar ze hebben echt ontzettend veel leuke items! Mijn zwakte de laatste tijd zijn broeken. Ik word echt blij van mooie broeken die perfect zijn afgewerkt. Zo fijn dat die eindeloze skinny jeans vervangen kan worden door een mooie chino of een broek met een originele print.

Links zie je een beige broek. Het is een vrij simpele broek, maar ik hou vooral van de neep vooraan. Dat is zo’n simpel element dat een broek zo stijlvol kan maken. Een basic, maar zeker eentje die ik veel ga kunnen dragen.

In het midden een broek die wat minder basic is, maar daarom zeker niet minder mooi. Het is misschien iets minder gemakkelijk te combineren, maar een broek met een print kan zoveel toevoegen aan je look. Ik zou deze broek dragen met een simpele blouse.

Rechts zie je nog een beige broek. Laat mij het uitleggen: tegenwoordig draag ik superveel beige. Het is een kleur die neutraal is, en veel zachter dan zwart of wit, en warmer dan grijs. Daarom is beige de perfecte kleur voor mij, hihi. Deze broek is een wat wijder model, en de strikceintuur bovenaan ziet er prachtig uit met een blouse die je in je broek steekt.

Het tweede merk dat ik je graag wil voorstellen is Kyra en Ko. Zelf kende ik het merk nog niet toen ik het online tegenkwam, maar ze hebben echt mooie stukken. Ik hou wel van simpel en stijlvol, en deze items staan alvast op mijn wishlist!

Een jurk die je zowel kan dragen voor een professionele situatie als in je vrije tijd, da’s altijd handig. Deze olijfgroene jurk is simpel en heeft vooraan een blinde rits. Zo kan je zelf kiezen hoe diep hij uitgesneden is. De jurk heeft driekwartmouwen; altijd een veilige keuze!

Satijn is hip, maar niet altijd zo gemakkelijk te dragen. Voeg een dosis glans toe aan je outfit met deze bruine blouse. Zoals ik al zei: ik draag veel beige, en daar past deze blouse perfect bij. Het is zo’n blousje dat mooi valt. Perfect om te combineren met een broek die een mooie bovenkant heeft (zoals de beige broek met strikceintuur hierboven).

De rok die je rechts ziet is net wat speelser dan de andere items. Prints zijn interessant, en zeker een dierenprint. Met een print kan je delen van je lichaam kleiner of groter doen lijken. Deze luipaardprint is niet te groot en niet te klein, waardoor hij perfect is voor mijn figuur. Combineer deze kokerrok met een paar sneakers voor een casual look!

Heb jij al wat gescoord tijdens de wintersolden?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.