3 x MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

Matte lipsticks zijn stijlvol en blijven vaak ook heel goed zitten. Het nadeel is dat ze soms droog kunnen aanvoelen, maar tegenwoordig zijn de meeste matte lipsticks daar ook aan aangepast. Ik review vandaag 3 tinten uit de MAC Retro Matte Liquid Lipcolour lijn: stijlvolle lipsticks met een suède finish.

3 x MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

De MAC Retro Matte Liquid Lipcolours beloven een matte finish, een intense pigmentatie en tijdloze kleuren. Ik probeerde er drie uit!

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, € 24, 50

3 x MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

Dit zijn de drie kleuren die ik uitkoos. Van links naar rechts zie je

  • In Retrograde, een metallic, koel-rode tint
  • Gemz & Roses is ook metallic, maar een stuk neutraler met een warme ondertoon
  • Quite The Standout, een warm, medium oranje

Ik begin met de feestelijke In Retrograde. Het is een lipstick die me doet denken aan de linten die je om je cadeau’s heen doet. Een echt kersttintje, vind ik, dat er heel stijlvol uitziet.

De dekking van deze lipstick is wel echt fantastisch, dat moet gezegd worden. Hij droogt mat op, met een metallic finish, maar droogt mijn lippen niet uit.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

Liever iets neutraler? Gemz & Roses is een roze met een warme glans. Wat deze lipstick speciaal maakt is zijn metallic glans die mijn lippen een heel driedimensionaal effect geeft.

Ook deze lipstick dekt prachtig, de kwaliteit is echt top!

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

Ik sluit af met een knaller, want Quite The Standout is een felle, warme oranjerode lipstick. Heerlijk, ik hou wel van een opvallende kleur, en al helemaal als hij een warme ondertoon heeft.

Opnieuw: hele goede dekking, en een aangenaam gevoel op mijn lippen.

Ik review vandaag 3 tinten uit de MAC Retro Matte Liquid Lipcolour lijn: stijlvolle lipsticks met een suède finish.

Conclusie

Voor mij is MAC echt hét make-upmerk dat z’n lipsticks helemaal op punt heeft. Ik denk dat ik nog geen enkele lipstick van MAC heb geprobeerd waar ik niet tevreden mee was. Ook de Retro Matte Liquid Lipcolours zijn gewoon steengoed. De kleuren zijn mooi, de finish is perfect en de pigmentatie is onberispelijk. Ze drogen allemaal mat op zonder mijn lippen uit te drogen. Door hun matte finish blijven ze ook heel goed zitten, maar ze geven wel wat kleur af. Over het algemeen zou ik ze zeker aanraden. Mijn favoriet is Quite The Standout.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, € 24, 50

Heb jij een favoriete lipstick van MAC?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.