Outfit: Sailing Dress

Ik ben verliefd geworden op een jurk. Vorige week kreeg ik een bestelling van Nikkie aan, en de groene jurk die erbij zat heeft vanaf het eerste moment mijn hart gestolen. Het is écht de perfecte jurk: flatterend, een mooie kleur, een mooi model, lange mouwen. Deze jurk heeft het allemaal.

Outfit: Sailing Dress

Outfit: Sailing Dress

Outfit: Sailing Dress

Outfit: Sailing Dress

Outfit: Sailing Dress

Outfit: Sailing Dress

Outfit: Sailing Dress

Hoe perfect is dit jurkje? Ken je het gevoel dat je je echt mooi voelt in een bepaald kledingstuk? Dat heb ik dus bij deze jurk. Hij voelt superzacht aan en hij valt ook gewoon heel mooi.

De jurk is de Hunter Sailing Dress van NIKKIE. Ik ben vaak heel enthousiast over de items van NIKKIE, zoals bij deze prachtige blouse. Bij deze jurk krijg ik een beetje hetzelfde gevoel. De stof is ontzettend zacht en fijn, zonder te dun te zijn. De jurk heeft lange mouwen en onderaan is hij lichtjes geruffeld.

Ik hield het heel simpel met een paar bruine enkellaarsjes. Dit paar heb ik in een naamloze winkel gekocht, en ik vind ze heel mooi maar ik raad ze niet aan. Ze zijn echt van slechte kwaliteit, en aan de rechtse schoen zit er bovenaan een naad niet goed waardoor hij heel erg langs mijn been schuurt. Als ik deze laarsjes draag, krijg ik altijd een wondje onderaan mijn been. Ik heb wel gelijkaardige laarsjes gevonden bij VanHaren, dus die zal ik hieronder linken.

Jurk: NIKKIE // Laarsjes: VanHaren

Wat vind jij van mijn nieuwe jurk?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin
 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.