Maison-lab: kleding met minimaal 50% korting bestellen

Ik zeg het wel vaker: ik shop het allerliefst online. Mijn appartement is op twee minuten wandelen van de grote winkelstraat in Antwerpen, maar toch mijd ik die liever. Het is gewoon altijd veel te druk en doordat er zo veel is verlies ik het overzicht. Geef mij maar een webshop, waar ik kan filteren en rangschikken, en rustig kan nadenken. Mijn tip van de dag: Maison-Lab

Maison-Lab is een webshop die ik een hele tijd geleden ontdekte, en waar ik al heel wat bestellingen heb geplaatst. Als ik online of in de winkel een item vind dat ik graag wil, neem ik eerst altijd een kijkje bij Maison-Lab om te zien of zij het hebben. Bij hen krijg je op alles namelijk 50% korting! Je kan er waarschijnlijk wel inkomen dat ik al heel wat bespaard heb door altijd even te checken of zij het item hebben.

Levi’s

Ik ben al jaren en jaren fan van Levi’s. Ik herinner me nog mijn eerste jeans van Levi’s. Mijn eerste jeans die écht paste. Ik heb hem jarenlang gedragen en ik heb er veel mooie herinneringen aan. Naar mijn mening is een goede jeans iets waarin je moet investeren. Tegenwoordig draag ik wat minder skinny jeans, maar toch wil ik er een nieuwe omdat ik een simpele, casual look met een jeans en een t-shirt echt wel kan appreciëren. Hierboven zie je mijn favorieten (en nog een extra topje, waarom niet?) en zoals alles bij Maison-Lab zijn ze afgeprijsd met minstens 50%. Welke zou ik kiezen?

NA-KD

Bij NA-KD hebben ze altijd veel lelijke items (vind ik) maar er zitten ook altijd een aantal prachtstukken tussen. Ik zoek altijd nét wat beter dan bij andere merken want tussen mijn meest gedragen kleding zitten heel wat NA-KD items. Omdat het binnenkort weer lente wordt (en misschien ga ik ondertussen ook nog op reis) wil ik weer wat mooie jurken inslaan. De glitterjurk is heel fel afgeprijsd – omdat glitter na de feestdagen niet meer zo populair is – en dat komt me goed uit: ik hou van glitter!

Colourful Rebel

Een merk dat wat minder bekend is, is Colourful Rebel. Op sociale media heb ik het echter wel al heel vaak zien voorbij komen, en het is een merk dat ik al wat langer in de gaten hou. Ze hebben superleuke items, zoals deze fluffy jas met luipaardprint. Lekker fout, en lekker warm!

Kende jij Maison-Lab al?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.