Outfit: Creen

Ik heb heel veel mooie outfits klaarliggen, ik kan niet wachten om ze te tonen! Vandaag draag ik een crèmekleurig jurkje dat ik combineer met een groene cardigan. Het is misschien een iets minder evidente outfit, maar ik vind dat het er superleuk uitziet!

Outfit: Creen

Outfit: Creen

Outfit: Creen

Outfit: Creen

Outfit: Creen

Outfit: Creen

Ik draag heel graag mini dresses, maar nu het zo koud is buiten krijg ik daar bijna nooit de kans toe. Met plezier blijf ik dus binnen, met een warme vest over mijn jurkje heen.

Mijn jurk is van Femme Luxe Finery. De stof is glad en heeft een leer-achtige look. Ik dacht dat het er wat overdreven zou uitzien, maar door de crème kleur ziet het er echt mooi uit.

Omdat de jurk wel wat onthullend is draag ik een prachtige cardigan van NIKKIE over de jurk heen. Hij is heerlijk zacht, lekker warm en de kleur is heel erg mooi. De gouden knopen maken de vest helemaal af.

Ik draag een halsketting die ik een hele tijd geleden bestelde bij Romwe en mijn sandalen zijn van ASOS. Het zijn vaak de details die de outfit naar een hoger niveau tillen.

Jurk: Femme Luxe Finery // Cardigan: NIKKIE // Halsketting: Romwe // Sandalen: ASOS

Draag jij graag jurkjes?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.