Kruidvat Booster Drops

Huidverzorging moet echt niet duur zijn om goed te zijn. Ik heb al zoveel producten uitgeprobeerd dat ik die conclusie zeker kan trekken. Mijn dagelijkse routine bestaat uit een aantal duurdere, maar ook een aantal heel betaalbare producten. Vandaag bespreek ik er daar twee van: de Kruidvat Hyaluron en Q10 Booster Drops.

Kruidvat Booster Drops

De Kruidvat Booster Drops zijn helemaal nieuw en kosten respectievelijk €4,49 en €4,99 per stuk. Het zijn boosters, dus je gebruikt je tussen het reinigen/exfoliëren en het hydrateren van je huid. Zelf gebruik ik altijd een booster, en ik wissel graag af.

Kruidvat Q10 Booster Drops, € 4,99
Kruidvat Hyaluron Booster Drops, € 4, 49

Op dit moment wissel ik tussen vier boosters: de Paula’s Choice 10% Niaciamide Booster, hun 10% Azalaic Acid Booster en de twee bovenstaande boosters van Kruidvat. Welke ik kies hangt af van hoe mijn huid op dat moment aanvoelt en eruitziet. Is mijn huid wat droger, dan kies ik voor de Hyaluron Booster Drops. De andere keren wissel ik een beetje af zodat ik het voordeel uit elke booster kan krijgen. Je kan ze ook combineren, maar het nadeel is dat je dan gewoon heel lang bezig bent met de huidverzorgingsroutine.

Kruidvat Booster Drops

De Kruidvat Booster Drops zitten in een glazen flesje met een pipetje. Het pipetje vind ik een heel leuk idee. Het werkt hygiënisch en gemakkelijk. Ik vind het glazen flesje een luxueuze toets geven, maar ik had wel net wat liever een ondoorzichtig flesje gehad. De zon kan de formule van producten in doorzichtige glazen flesjes namelijk uit balans brengen. Hou deze boosters dus uit de zon en bewaar ze op een schaduwrijke plaats.

Kruidvat Q10 Booster Drops

De Q10 druppeltjes zijn ideaal om huidveroudering tegen te gaan. Hij bevat liposomale Q10, die tegen rimpels werkt en de elasticiteit van de huid verbetert. Het serum is heel vloeibaar, trekt snel in de huid maar geeft niet dat gehydrateerde gevoel, als je begrijpt wat ik bedoel. Nadat ik hem heb ingesmeerd ziet mijn huid er wel heel glad en glanzend uit, maar mijn huid voelt toch nog een beetje trekkerig. Een dagcrème na het serum is dus zeker nodig!

Kruidvat Hyaluron Booster Drops

Mijn favoriet is de Hyaluron Booster. Deze gebruik ik best wel vaak, omdat ik regelmatig voel dat mijn huid vrij droog wordt door de winter. De drops bevatten duo-hyaluronzuur die je huid 24 uur lang gehydrateerd houdt. Dit serum zou heel snel werken en je zou na twee uur al moeten merken dat het vochtgehalte van je huid verhoogd is. Ik moet zeggen: dat is in zekere zin wel waar. Hij geeft net als de Q10 Booster geen gehydrateerd gevoel, maar je ziét wel echt verschil. Mijn huid is meteen wat voller en droogtelijntjes zijn wel helemaal verdwenen. Dit serum met daaroverheen mijn dag- of nachtcrème: fantastisch!

Kruidvat Booster Drops

Voordelen

  • Budgetproof
  • Simpel maar effectief
  • Ze maken het makkelijk om je huidverzorging te personaliseren
  • Het pipetje is fijn in gebruik
  • De Hyaluron Booster werkt écht snel

Nadelen

  • Ze zitten in een glazen potje
  • Ze geven niet echt een hydraterend gevoel

Conclusie

Over het algemeen ben ik wel erg enthousiast over de Kruidvat Booster Drops. Ze zijn fijn in gebruik, werken relatief goed en zijn al bij al een mooie toevoeging voor je huidverzorgingsroutine. Ik vind het leuk dat je met de boosters je huidverzorging nog meer kan personaliseren door een van de boosters te toe te voegen. Mijn persoonlijke favoriet is de Hyaluron Booster Drops. En het allerfijnste: voor de prijs hoef je ze helemaal niet te laten!

Kruidvat Q10 Booster Drops, € 4,99
Kruidvat Hyaluron Booster Drops, € 4, 49

Gebruik jij een booster op je huid?




 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.