3 rare beauty-items

Elke dag worden er nieuwe producten voorgesteld in beauty-land, maar soms zitten er echt dingen tussen waarvan je denkt: wat is dit? Ik vind het heel interessant als ik een product tegenkom waar ik niet meteen van weet wat het is of wat het doet. Vandaag heb ik het over 3 producten die raar zijn. Echt raar. 

3 rare nieuwe beauty-items

Siliconen sponsjes

Ik begin met iets dat ik echt al heel lang heel stom vind: de siliconen sponzen. Ik heb het nooit begrepen. Het is de bedoeling dat je je foundation en concealer aanbrengt met deze siliconen spons, zoals je met een gewone make-up spons zou doen.

Ik begrijp het nut van deze spons om eerlijk te zijn niet. Het enige dat je doet is het product in een dikke laag op je huid smeren, en dat is nooit een goed idee. Voor mij is er echt geen reden om een siliconen spons te gebruiken in plaats van je vingers, behalve misschien dat het hygiënisch is en geen product verspilt. Maar dan nog!

OPV Transparent Silicone Makeup Puff, € 4,95

3 rare nieuwe beauty-items

Invisibobble Bunstar

Ik ben de allergrootste fan van Invisibobble. Ze hebben de allerfijnste haarelastiekjes – zo van die telefoonkabels – die je haar niet beschadigen. Terwijl ik dit schrijf heb ik effectief een elastiekje van Invisibobble in mijn haar. Toen ik deze nieuwigheid zag, was mijn interesse meteen gewekt. De Bunstar is een soort haarclip waarmee je je dot gemakkelijk vastzet.

3 rare nieuwe beauty-items

Het principe is simpel: je rolt je haar in een knot en je steekt de Bunstar door de basis van je knot. Ik geloof hier wel in. Ik hou ervan om mijn haar snel en stevig vast te steken, en deze tool is misschien geen ultieme musthave, maar het werkt wel snel en het ziet er clean uit. Op dit moment zet ik mijn snelle knot meestal gewoon vast met een elastiekje (uiteraard een Invisibobble) maar met de Bunstar zie je geen elastiekje of speld zitten. En het ziet er wel cool uit!

Invisibobble Bunstar Ice Ice Lady, € 5,95

Michael Todd Sonic Refresher

Microdermabrasie is al langer een ding. Maar nu kan je dat ook gewoon bij je thuis doen. Het concept is dat het apparaat een vacuüm creëert waardoor je poriën worden leeggezogen en je huid wordt geëxfolieerd. Ik kan op dit moment nog niet zeggen of ik voor of tegen ben, want ik ben hem nog volop aan het uittesten, maar het ziet er alvast wel echt cool uit.

Het apparaat doet geen pijn op mijn huid, en exfolieert vrij zacht. Nadat ik het heb gebruikt voelt mijn huid alvast wel zacht en glad. Ik hou je op de hoogte!

Michael Todd Sonic Refresher, € 89,00

Ben jij nog rare beauty-items tegengekomen de laatste tijd?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.