RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex

Collageen is belangrijk, niet alleen om je huid er jong te doen uitzien maar ook voor je gewrichten, botten, haar, nagels en nog veel meer. In veel skincare zit collageen, maar wil je écht verschil maken, kan je ook collageen toevoegen in je dieet. Wat zijn de voordelen? Ik probeerde het uit en vertel je er vandaag alles over.

Waarom is collageen belangrijk?

In eerste instantie link je collageen misschien met huidverzorging. Collageen zorgt ervoor dat de huid meer elasticiteit krijgt en zo vermindert het rimpels en fijne lijntjes. Een fantastisch ingrediënt, dus, om je huid mee te verzorgen. Maar wist je ook dat collageen ook zorgt voor een egalere huid? Bovendien zijn er nog veel meer plaatsen op je lichaam waar collageen een mooie toevoeging kan bieden: het versterkt je haar en nagels, minimaliseert littekens, versterkt botten en gewrichten én helpt bij het herstel van de darmwand. Collageen in je huidverzorging is goed, maar het toevoegen aan je dieet is nog beter.

Wat doet RevitalTrax?

Oké, dus collageen is belangrijk. RevitalTrax heeft dat heel goed begrepen en lanceerde een supplement dat je huid én haar een boost geeft. Het voordeel aan collageen toevoegen aan je dieet is dat het veel beter wordt opgenomen door het lichaam. De zakjes zitten vol stoffen die je huid gladder maken, én de biotine verbetertde kwaliteit van je haar. Zo wordt je haar langer, voller én gaat het meer glanzen. Hair goals!

Dit is wat RevitalTrax belooft:

Na 15 dagen: U ervaart nu al een beter gehydrateerde huid en gezonder haar
Na 30 dagen: U heeft een vollere huid en meer kleur en glans op het gezicht. Ook de eerste fijne lijntjes vervagen
Na 60 dagen: Uw huid is zichtbaar jonger. U heeft een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook uw haarkwaliteit is zichtbaar verbeterd.

Ik ben ondertussen de poeders al een tijdje aan het nemen, en ik begin écht verbetering in mijn huid te zien. Het is moeilijk om te omschrijven, omdat ik zelf nog niet echt last heb van lijntjes en rimpels, maar mijn huid voelt wat steviger aan. Bovendien voelt mijn huid veel gehydrateerder, en ik merk een glowy gloed over mijn gezicht.

RevitalTrax

Mijn conclusie

Ik heb ervoor gekozen om het maximum aantal sticks te gebruiken, en deed dus elke dag 2 sticks van de RevitalTrax in mijn smoothie. Daarbij is het belangrijk dat je veel water drinkt, aangezien collageen zich bindt aan water. Geen probleem, want ik drink altijd veel water, dus ik ben goed bezig.

Om eerlijk te zijn ben ik niet zo into supplementen. Ik vind ze vaak wat overroepen en merk niet vaak echt verschil. Ik was dus niet echt overtuigd dat ik iets zou merken toen ik startte met het RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex. Maar hoewel ik nog niet echt last heb van rimpels of lijntjes, voelt mijn huid effectief anders aan. Ik verzorg mijn huid goed, dus meestal is mijn huid wel in goede staat, maar na een aantal weken met de sticks merk ik dat mijn huid anders voelt. Op een of andere manier is mijn huid wat “voller” en steviger. Mijn huid is ook veel meer gehydrateerd en heeft een mooie glans en gloed. Mijn conclusie is dus positief: ik blijf het RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex gebruiken, want een stralende huid is iets dat ik uiteraard wil!

In het kort

Ik zet nog eens de voordelen van collageen en het RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex op een rijtje:

 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
 • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
 • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Houdt het haar sterk en glanzend
 • Draagt bij aan mooie en sterke nagels
 • Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen
 • Clean label product
 • Makkelijk in gebruik, drinkbare formule: mix met thee, water of sap
 • VERISOL® is een Duitse uitvinding

De producten van RevitalTrax zijn verkrijgbaar via hun website. Voor een voorraad die tot 2 maanden meegaat betaal je € 39,00.

Zou een collageensupplement iets voor jou zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.