We can do it! Bosch IXO

Sinds ik bijna twee jaar geleden alleen ging wonen, heb ik heel veel dingen geleerd zelf te doen. Oké, het ging misschien niet altijd van een leien dakje, maar ik kan echt wel zeggen dat ik heel erg ben gegroeid. Onlangs kreeg ik de nieuwe IXO van Bosch, en nu voel ik mij helemaal onoverwinbaar! Ik vertel je er vandaag alles over.

Bosch IXO

Zodra je deze foto ziet, begrijp je waarschijnlijk helemaal waarom ik aandacht wil schenken aan de Bosch IXO screwdriver. Niet alleen is hij ontzettend compact en handig in gebruik, hij is ook roze! Elk DIY project dat je in je hoofd hebt wordt een stuk gemakkelijker. Als ik uitreken hoeveel tijd ik al ben verloren door handmatig te schroeven, kan ik enkel concluderen dat de IXO me veel tijd gaat besparen in de toekomst!

Bosch IXO

De Bosch IXO is heel krachtig en wordt geleverd met heel wat opzetstukjes die je gemakkelijk kan wisselen. Dankzij het handige ledlichtje weet je altijd hoeveel batterij hij nog heeft en je kan hem opladen via USB of via de charging station. Vooraan zit er ook een handig lampje zodat je altijd genoeg kan zien.

Bosch IXO Screwdriver, € 59,99

Heb jij DIY plannen waarbij je de Bosch IXO kan gebruiken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.