Outfit: Under the Thai Sun

Ik zit in Thailand! We gaan al bijna weer naar huis, maar wat is het hier al heerlijk geweest. Ik heb ontzettend kunnen genieten van het land, van het weer, van de rust, en mijn batterijen zijn ondertussen weer opgeladen. Vandaag deel ik een van mijn favoriete outfits van de vakantie: een body en een simpele denim rok. 

Outfit: Under the Thai Sun

Outfit: Under the Thai Sun

Outfit: Under the Thai Sun

Outfit: Under the Thai Sun

Zoals ik al zei hield ik het simpel. Op vakantie hou ik van simpele outfits, en onder mijn outfit heb ik deze vakantie te allen tijde mijn bikini aangehad want er doet zich zo vaak een gelegenheid om te zwemmen voor.

Mijn rok is van Loavies en is echt perfect voor het Thaise weer. Ik wilde al langer een denim rok, want ik vind het er bij anderen altijd zo mooi uitzien. Thuis in België ben ik nog niet klaar om hem te dragen, maar hier in Thailand ben ik er echt heel erg blij mee.

Mijn body is van Femme Luxe Finery. Een body vind ik altijd zo raar zitten, maar het voordeel is dat het wel goed op zijn plaats blijft. Deze roze glitterbody ziet er leuk en een tikje glam uit, en in combinatie met de rok vind ik het er supercute uitzien. De body is wel een beetje doorzichtig, waardoor je mijn zwarte bikini door de stof heen ziet. Op zich vind ik dat niet echt een probleem, maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden.

Ik besloot om mijn sandalen te dragen. Deze waren heel goedkoop en ik bestelde ze vorig jaar bij Romwe. Ze zijn zeker niet van de beste kwaliteit, maar ze houden het toch al een paar vakanties vol én ze zien er mooi en simpel uit. Het ideale paar sandalen voor bij elke outfit.

Rok: Loavies // Body: Femme Luxe Finery // Sandalen: Romwe 


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.