Outfit: much needed throwback

We hebben nét storm Ciara overleefd vannacht, en laat me je vertellen: ik vond het verschrikkelijk. Vorige week zat ik nog in Thailand, en om nog even vast te houden aan het gevoel dat ik daar had deel ik vandaag mijn laatste outfit van daar. Pas op: het zijn foto’s waarvan je meteen op reis wil vertrekken. 

Outfit: much needed throwback

Outfit: much needed throwback

Outfit: much needed throwback

Outfit: much needed throwback

Oh, jongens, wat mis ik het. Een week Thailand was exact wat ik nodig had. Ik heb mijn batterijen helemaal kunnen opladen en ben klaar voor een nieuwe week. Alleen die verdomde storm maakt het wel extra moeilijk om hier thuis ook te kunnen genieten. Laten we hopen dat het snel weer wat beter weer wordt.

Mijn outfit houdt weer weinig in, want hoe warmer het is hoe minder je moet dragen. Ik draag weer een bodysuit van Femme Luxe Finery, maar deze keer ééntje met maar één schouder. Ik vond hem er heel leuk uitzien met de flap aan de bovenkant. Alleen merkte ik wel dat die flap door de wind vaak in mijn gezicht waaide, best lastig!

De denim short die ik draag is van Levi’s. Deze heb ik al een aantal jaar en hij past gelukkig nog steeds – da’s iets dat ik over niet veel shorts in mijn kledingkast gaan zeggen, ik ben namelijk best wel wat bijgekomen het voorbije jaar. Een goede basic denim short is een echte musthave en ik heb hem op vakantie best wel vaak gedragen.

Verder heb ik de outfit afgewerkt met mijn eigen basics: mijn zonnebril is van Ray Ban en mijn witte sneakers zijn van Nike.

Bodysuit: Femme Luxe Finery // Short: Levi’s // Zonnebril: Ray Ban // Sneakers: Nike

Heb jij nog leuke reisplannen die eraankomen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.