Outfit: Pink & Spots

Soms draag ik zo’n outfit waarvan ik aanvankelijk niet dacht dat het een goede combinatie zou gaan, maar die uiteindelijk echt perfect blijkt te zijn. Vandaag draag ik een witte outfit met een paar statement schoenen en een roze jas die ik tweedehands kocht!

Outfit: Pink & Spots

Outfit: Pink & Spots

Outfit: Pink & Spots

Outfit: Pink & Spots

Outfit: Pink & Spots

Outfit: Pink & Spots

Outfit: Pink & Spots

Tegenwoordig draag ik graag en vaak wit. Het is altijd spannend om een witte outfit te dragen, want ik mors nog wel eens en niets verpest je outfit erger dan een vlek. Ik moet toegeven: deze outfit heb ik maar een halve dag gedragen voordat er een klein geel vlekje op mijn blouse zat. Tjah, wat kan ik zeggen? I like to live on the edge.

Mijn blouse is van NIKKIE, ongetwijfeld een van mijn favoriete merken. Ze hebben mooie statementstukken, maar zoals je kan zien ook neutrale items. Een simpele (gebroken) witte top met lange mouwen is een musthave. Je kan hem gewoon dragen met een cleane look, maar het is ook een stuk dat vaak rust en balans in je outfit brengt. Dit truitje is bovendien ook van hele goede kwaliteit, en net die kwaliteit kan je outfit er zoveel beter doen uitzien.

Ik draag mijn witte jeans van Articles of Society. Ik bestelde hem online en ben er best tevreden mee: hij zit fijn en is flatterend dankzij het feit dat hij onderaan iets korter is. Met mijn korte beentjes vind ik het altijd erg mooi als je een klein stukje van mijn enkels kan zien; zo lijken ze net wat langer.

Hoe cute is mijn roze jas? Ik kocht hem tweedehands en er zat geen label in dus ik heb geen idee van welk merk hij is, maar er zijn online heel wat gelijkaardige jassen te vinden. Hij is fluffy maar niet hetzelfde als mijn andere fluffy roze jas, en hij is lichtjes oversized waardoor ik hem nog leuker vind.

Mijn sneakers zijn ook echt een opvallende toevoeging aan mijn outfit. Ze zijn van Steve Madden, weer zo’n merk waar ik geen genoeg van kan krijgen. Deze zijn best gewaagd, met de zwarte vlekjes op de witte zool (dat is niet omdat ik gemorst heb, da’s echt de bedoeling!) maar dat maakt ze net zo speels. Bovendien zitten ze echt megagoed. En mijn dokter heeft ooit gezegd dat een dikke zool beter is voor je rug dan een dunne zool, dus score!

Het accessoire dat mijn outfit afmaakt is mijn halsketting van NIKKIE. Ik ben hélemaal fan van deze chunky ketting met vooraan de letter N van NIKKIE. Mijn vriend merkte op dat de N helemaal niet voor Nikkie stond, maar wel voor zijn naam: Nikola. Dus dit is nu ook zijn favoriete ketting, haha!

Top: NIKKIE // Jeans: Articles of Society // Jas: tweedehands (onbekend) // Sneakers: Steve Madden // Ketting: NIKKIE 

Koop jij soms items tweedehands?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.