Maak van je badkamer een echte spa!

Mijn ouders zijn momenteel druk in de weer met het verbouwen van hun badkamer, en daardoor ben ik geïnspireerd. Hun badkamer gaat er alvast prachtig uitzien, en vandaag deel ik ook een paar tips waarmee je van je badkamer je eigen, persoonlijke spa kan maken!

Maak van je badkamer een echte spa!

Het juiste licht

Mijn badkamer is zeker geen voorbeeld, maar ik kan wel echt heel erg genieten van mooie inspiratiefoto’s die ik online vind. De foto hierboven toont heel duidelijk hoe het juiste licht je badkamer een relaxte sfeer kan geven. Zorg voor zacht licht, dat liefst ook gedimd is. Zo word je meteen heel ontspannen, en in zacht licht ziet alles er altijd zo veel mooier uit. Badkamer goals!

Maak van je badkamer een echte spa!

Ga voor een bad in plaats van een douche

Douchen is misschien sneller, maar nu ik in een appartement zonder bad woon merk ik pas hoe hard ik het mis om een bad te kunnen nemen. In mijn droombadkamer is er een hoekbad én een douche, maar als ik op dit moment moet kiezen zou ik echt voor een bad gaan. Een bad nemen is voor mij het summum van ontspannen, en al helemaal met een paar kaarsjes, een goed boek en rustige muziek op de achtergrond.

https://www.tegeldepot.nl/bad/hoekbad

Alles met eucalyptus

De ultieme spa-geur is eucalyptus, dus vul je badkamer met de geur van eucalyptus voor een instant spa-gevoel. De Eucalyptus lijn van Rainpharma vind ik erg fijn, maar je vind ontzettend veel verzorgingsproducten met de geur van eucalyptus. Een simpele en snelle manier om het spa-gehalte in je badkamer te verhogen!

Maak van je badkamer een echte spa!

Urban jungle

Planten in je badkamer, het klinkt in eerst instantie misschien raar, maar het ziet er altijd superleuk uit. Ga all out met een volledige jungle zoals op de foto hierboven of hou het simpel met een kleine kamerplant. Mijn tip: ga voor nepplanten want anders ligt je badkuip voor je het weet vol met blaadjes.

Lijkt jouw badkamer een beetje op een spa?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Bastu schreef:

    Wat een goede tips om te kunnen genieten van je badkamer! Ik ben zelf ook enorm fan van een sauna. Dit zou ik in de toekomst graag in mijn huis willen.

    Gr.

    Carla

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.