Outfit: Kickin’ it

Als er één ding is dat voor mij elke outfit afmaakt, zijn het witte sneakers. Het liefst zou ik élke dag witte sneakers dragen (oké, misschien niet echt élke dag, dat zou saai zijn, maar toch) omdat ze goed zitten en je outfit altijd zo’n laid-back maar toch nette uitstraling geven. En je had het misschien al zien aankomen: ik heb een paar nieuwe witte sneakers. 

Outfit: Kickin' it

Outfit: Kickin' it

Outfit: Kickin' it

Outfit: Kickin' it

Kijk even naar mijn nieuwe sneakers. Ze zijn nog maar nét nieuw en dus hélemaal shiny wit. Ik kan zo blij worden van het opvallende witte effect van een paar nieuwe witte sneakers.

Oké, mijn sneakers zijn van Puma. Ik kreeg ze opgestuurd door Van Haren, de beste schoenenwinkel die er is. Ik woon superdicht bij de Meir in Antwerpen, en de Van Haren winkel is maar vijf minuten wandelen. Je komt me er dan ook heel vaak tegen, gewoon om een kijkje te nemen in hun collectie of als ik een paar sneakers versleten heb (of ik wil mezelf gewoon verwennen).

Witte sneakers zijn een echte basic. Ik heb er echt héél veel, maar ik draag ze dan ook heel vaak. Zo verslijten ze na een tijd en het is altijd leuk om een mijn oude en vaak gedragen witte sneakers te vervangen voor een paar schone, nieuwe en stevige sneakers. Deze van Puma zijn éxtra comfortabel omdat ze schuimige zool hebben waardoor je op wolkjes lijkt te lopen.

Ik draag een simpele outfit met een roze broek van Asos en een trui van Missguided. Ik ben deze week best nog wel ziek geweest dus ik voelde me niet klaar voor jurkjes. Geef mij op dit moment nog maar comfy outfits en dikke, warme truien!

Sneakers: Puma // Broek: Asos // Trui: Missguided

Hou jij ook zo van comfortabele outfits?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

24 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.