Mijn tassencollectie van het moment

Ik wou het al langer hebben over mijn collectie aan handtassen. In mijn leven heb ik heel veel tassen gehad maar door gebrek aan plaats om ze te bewaren zijn er ook heel veel weer verkocht of weggegeven. Op dit moment ben ik eigenlijk echt heel blij met mijn handtassen. Ik heb een tas voor elke outfit en elke gelegenheid, en ik heb er niet eens zoveel!

Tas 1: groene Michael Kors tas

Deze tas heb ik zelf gekocht (en dat wil heel wat zeggen, aangezien ik superveel tassen gekregen heb en dus bijna nooit tassen koop) bij Maasmechelen Village in de outlet van Michael Kors. Donkergroen is zo’n mooie kleur, en de gouden afwerkingen maken de tas echt iets waar mijn hart sneller van gaat slaan.

Tas 2: grote beige tas van Gunas

Ik was keilang op zoek naar een beige tas waar mijn laptop in past, en bij Gunas heb ik hem gevonden. Ik draag vaak lichte kleding, en deze tas past daar steeds weer perfect bij. De tas is van vegan leer, maar voelt wel heel stevig aan en hoewel ik hem al heel vaak heb gedragen ziet hij er nog uit als nieuw.

Tas 3: mini Calvin Klein tas

Over dit tasje krijg ik supervaak complimenten, en hoewel hij er heel klein uitziet kan er best nog veel in. Ik draag deze echt heel erg vaak, en de lichtblauwe kleur brengt altijd weer een glimlach op mijn gezicht!

Tas 4: rugzak van Herschel

Een rugzak is zo vaak zo handig, ik zou niet meer zonder kunnen. Ik heb jaren gedaan met mijn versleten Eastpak uit het middelbaar, maar deze supermooie beige variant van Herschel maakt het véél beter!

Tas 5: rode Valentino tas

Deze heb ik al het langste: mijn rode Valentino tas. Hij is iets minder gemakkelijk te combineren maar hij kan echt heel veel toevoegen aan een outfit. En elke keer als ik hem draag krijg ik er wel een complimentje over. Een rode toets maakt je outfit altijd meteen wat knallender!

Tas 6: reversible Ralph Lauren tas

Deze tas is zo handig, en niet alleen omdat er heel veel inpast. Hij is reversible, dus je kan hem binnenstebuiten draaien en dan heeft hij een andere kleur. Je kan kiezen tussen bordeaux of lichtroze, en ik wissel hem eigenlijk best nog vaak. Zo handig!

Tas 7: grote zwarte tas

Een grote zwarte tas is onmisbaar. Als ik het even niet meer weet, ga ik voor deze tas van 5th Avenue omdat hij bij elke outfit past, én omdat er superveel in kan. Ik kan mijn laptop meenemen, en mijn camera en make-up erbij steken en dan is hij nog niet vol.

En dat zijn al mijn tassen. Op zich vind ik 7 best nog wel meevallen, maar nu ik ze zo op een rijtje zie vind ik het toch een uitgebreide collectie. Zoals ik al zei: ik heb nu echt een tas voor elke gelegenheid, en elke tas wordt ook regelmatig gedragen.

De perfecte tas kiezen

Ben je zelf nog op zoek naar die éne perfecte tas? Ik deel een paar tips zodat je een tas kan uitkiezen die echt bij jou past!

Kleur

Kies een tas in een kleur die niet enkel bij jou als persoon past, maar ook bij je kleding. Welke kleuren vullen jouw kledingkast? Ga voor een neutrale kleur die bij het grootste deel van je kleding past zodat je je perfecte tas heel vaak kan dragen. Of doe eens gek en ga voor een opvallende statementkleur!

Formaat

Ook het formaat van je tas is belangrijk. Denk aan wat je zoal wil meenemen in je tas. Voor mij is dat bijvoorbeeld mijn laptop, dus mijn tas moet zeker groot genoeg zijn. Op veel websites staan de afmetingen van de tas bij de beschrijving, dus lees die zeker even na!

Materiaal

Leer is een goede keuze als je een duurzame tas wilt, maar tegenwoordig zijn er ook veel soorten imitatieleer te vinden die niet van echt leer te onderscheiden zijn. Denk ook na of je zilveren of gouden afwerkingen wilt, door bijvoorbeeld te kijken of je vaker gouden of zilveren juwelen draagt.

Hoeveel tassen heb jij?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.