Outfit: Ivory Lady

Aangezien mijn vriend voor z’n werk altijd in kostuum moet zijn, dacht ik: ik zal eens solidair zijn en zelf ook nog eens een kostuum aantrekken. En sorry dat ik het zeg, maar ik vind mijn kostuum echt véél mooier dan dat van hem, hihi. Ik draag vandaag een driedelig pak in een prachtig gebroken wit. Oh, én ik heb een nieuwe tas. Lucky me!

Outfit: Ivory Lady

Outfit: Ivory Lady

Outfit: Ivory Lady

Outfit: Ivory Lady

Outfit: Ivory Lady

Outfit: Ivory Lady

Het is eens iets anders, hé. Op deze manier zie je mij niet heel vaak, maar een driedelig pak stond al veel langer op mijn wishlist. Combineer die wens met mijn liefde voor lichte kleuren en wit en plots lag een driedelig pak op mijn deurmat.

Mijn mening: het is prachtig. Ik moet wel toegeven dat ik de broek van het pak heb teruggestuurd, omdat hij te groot was. Jammer genoeg was mijn maat er niet meer, dus besloot ik mijn eigen Mango broek erbij te dragen en dat was helemaal perfect!

Dus: de blazer en de gilet zijn van ASOS Design. Ze hebben ook een matchende, smalle pantalon, die ook echt wel mooi is, maar die was er dus niet in mijn maat. Ik vind dat ASOS echt vaak hele fijne items heeft die niet eens zo duur zijn. De kwaliteit van de blazer is heel fijn, en ook de gilet is echt mooi afgewerkt. Ik heb wel echt heel lang moeten nadenken hoe ik hem moest aandoen; ik kan niet uitleggen waarom maar het was ingewikkeld (waar moeten mijn armen? waar moet mijn hoofd?).

Mijn halsketting heb ik al heel lang, en ik weet om eerlijk te zijn totaal niet meer waar ik hem heb gekocht, maar ik heb wel echt exact dezelfde ketting op Bol.com gevonden.

De handtas die ik draag is er ééntje van Emporio Armani. Ik heb al vaker verteld over mijn zoektocht naar tassen in lichtere kleuren, en deze had meteen mijn hart gestolen. Oké, ik heb al een tas in het lichtroze, maar deze is toch gewoon megacute?

Je ziet ze niet heel goed, maar ik draag mijn laarsjes van Vanharen nog eens. Deze laarsjes zijn grijs met ruitjes, en daardoor nogal moeilijk te combineren. Maar bij deze outfit pasten ze perfect! Ze voegen ook een moderne en elegante touch toe. Oh, en ik zie nu net dat ze superhard in de sale staan en nog maar €9 kosten!

Blazer: Asos // Gilet: Asos // Broek: Mango // Ketting: Bol.com // Handtas: Emporio Armani // Laarjes: VanHaren

[FinalTilesGallery id=’75’]

Hou jij ook zo van kostuums?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.