Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

Ik herinner me nog dat Nikola en ik elk achter onze laptop zaten om de webshop van Jeffree Star te refreshen om de Conspiracy collectie te kunnen bemachtigen. Die avond lukt het ons niet, en ik had de hoop al opgegeven om ooit iets uit de collectie in mijn bezit te hebben, maar met Kerstmis kreeg ik echt tranen in mijn ogen om te zien dat Nikola via een omweg het palette toch had kunnen kopen. En na meer dan een maand heb ik het eindelijk durven uittesten! 

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

Ik volgde Jeffree Star en Shane Dawson al langer en ook de serie rond de collectie met Shane heb ik zoals zoveel anderen met argusogen gevolgd. Al snel wist ik dat ik het palette écht zou willen, maar ik betwijfelde of ik eraan zou kunnen raken. Om heel eerlijk te zijn: ik vond het palette niet per se zo mooi, maar het is zo’n item dat je als beautylover en Jeffree Star– en Shane-lover gewoon écht wilt hebben. En nu is het zover.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

De verpakking is uiteraard fantastisch, en dat hebben we helemaal kunnen volgen in de serie. Dat vind ik zelf ook het vette aan de serie: als kijker voel je je ontzettend betrokken bij de creatie van de collectie. Het voelt zo vertrouwd om het palette te zien.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

Het doosje ziet er superluxueus uit. Ik vind dat de slotjes echt perfect passen bij het hele conspiracy concept.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

En dan de inhoud, want dat is het belangrijkste, natuurlijk. De kleuren passen niet heel goed samen, maar dat hoeft voor mij ook niet altijd per se. Wat ik wel zie is dat het bijna allemaal vrij opvallende kleuren zijn. Ik vind het wel fijn dat het niet het zoveelste oogschaduwpalette is. Het valt echt op!

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

De kleuren die mij vooral opvallen zijn Food VideosTrisha en Flaming Hot. Verder zijn de kleuren net wat neutraler en er is een goede mix tussen matte en glanzende tinten.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

Dit zijn alle kleuren uit het palette. Ik kan me alvast heel erg amuseren door de namen van de kleuren te lezen, zo grappig en uniek, allemaal! Welke kleur is jouw favoriet?

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

En dit zijn alle swatches op mijn arm. Wauw. De foto spreekt voor zich, toch? Wat een pigment, wat een kwaliteit. Zowel de glanzende als de matte tinten, de lichte als de donkere tinten pakken superintens uit op mijn huid. Stiekem had ik dit ook al wel verwacht, want het vorige oogschaduwpalette van Jeffree Star dat ik reviewde was ook al zo fijn. Ik kan geen enkele tint aanduiden waar ik niet tevreden over ben.

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette

Op de foto hierboven heb ik een roze/paarse ooglook gemaakt met de tinten Pig-mentTrisha en Not A Fact. Ze zijn zo fijn in gebruik, en zoals je kan zien op de foto zijn ze ook heel duidelijk te zien op je oogleden. Waarschuwing: er zijn wel enkele tinten in het palette die een beetje in de huid trekken. De rode en roze tinten hebben dat wel vaker, dus als je je oogschaduw weghaalt kan het wel zijn dat de kleur nog even zichtbaar is.

Conclusie

Oké, mijn volledig eerlijke mening. Ben je op zoek naar een palette voor elke dag? Hou je van neutrale tinten? Is het je eerste palette? Sla het Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette dan over. Maar wil je graag een palette dat helemaal anders is dan de meeste oogschaduwpaletten? Wil je wel eens wat beginnen experimenteren met kleuren? Moeten die kleuren ook nog eens van topkwaliteit zijn? Dan is het Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette écht iets voor jou.

Jammer genoeg is het Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette momenteel uitverkocht, maar ik verwacht dat ze snel nog een lading gaan maken. Hou de webshops die Jeffree Star aanbieden in de gaten!

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy Palette, € 60,00

Heb jij de serie van Shane Dawson gevolgd?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.