Outfit: Blooming

Het is weer tijd voor een nieuwe outfit, en aangezien de lente stilaan in zicht begint te komen is de outfit vandaag alvast lekker fleurig. Ik draag een hele mooie jurk waarvan ik nu al weet dat ik hem veel zal dragen deze lente. Het printje is opvallend en een beetje kleurrijk, perfect voor de hopelijk al naderende lentedagen.

Outfit: Blooming

Outfit: Blooming

Outfit: Blooming

Outfit: Blooming

Outfit: Blooming

Outfit: Blooming

Outfit: Blooming

Vroeger was ik niet zo’n fan van girly, romantische jurkjes, maar nu voel ik mij er echt mooi in. Deze supermooie jurk is van Loavies, en heeft een abstracte print in rood wit en goud die aan een bloemenprint doet denken maar het net niet is. De jurk heeft lange doorzichtige mouwen (dat is een grote trend voor de komende lente en zomer) en een V-hals met knoopjes. Wat ik eigenlijk echt heel leuk vind aan de jurk is dat hij helemaal niet zo strak zit aan mijn taille, maar eerder wat wijder valt. Normaal vind ik dat juist niet leuk, maar bij deze jurk draagt het bij aan het romantische gehalte.

De laarsjes die ik draag zijn helemaal niet van mij, maar die heb ik even stiekem uit de schoenenkast van mijn mama gestolen, haha. Mijn mama heeft eigenlijk zo veel schoenen, dus ik vond dat ik wel even een paar mocht lenen. Ik weet niet van welk merk deze laarsjes zijn, want ze kocht ze in een boetiek in Schoten al een paar jaar geleden. Ik vond online wel een paar vergelijkbare laarsjes van ASOS design, en ik denk dat dit ook wel zo’n basic paar schoenen is dat je overal vindt. Voor mijn schoenen vind ik het altijd fijn als ze heel simpel en clean zijn. Dat zijn deze laarsjes zeker: afgewerkt in suède met enkel een ritsje en geen tralalaatjes passen ze echt supermooi bij mijn opvallendere jurkje.

Jurk: Loavies // Laarsjes: ASOS Design

[FinalTilesGallery id=’76’]

Hou jij van dit soort romantische jurkjes?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.