Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Vorige week was ik uitgenodigd voor een persevent waar allemaal nieuwe beautyproducten werden voorgesteld. Oh, wat vind ik het leuk om op de hoogte te zijn. Ik kreeg een aantal van de producten mee naar huis en kan echt niet wachten om jullie er meer over te vertellen! 

Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Even wat insider information: ik word regelmatig uitgenodigd voor pers- en influencerevents waarop nieuwe producten of collecties worden voorgesteld. Op die evenementen krijg je uitleg over de producten en krijg je vaak ook iets van producten mee om alvast kennis te maken met het product.

Vorige week liep ik ook weer buiten met een goed gevulde goodiebag. Hierboven zie je een aantal van die producten die ik graag wil tonen. Er zijn nog een paar nieuwigheden die ik later iets uitgebreider ga bespreken, maar die ik voorlopig nog aan het uitproberen ben.

Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Nannic UV-Shield

Ik begin met een product waar ik al op het evenement heel enthousiast over was. Dit is de UV-Shield spray van NannicNannic is een huidverzorgingsmerk dat heel wetenschappelijk gericht is, en ik schreef al eerder een review over hun producten. Deze UV-Shield zit in een handige sprayverpakking. Je brengt hem aan door hem over je gezicht te verstuiven (dat mag ook over je make-up). Het grote voordeel van deze spray is dat je hem over je make-up kan aanbrengen en dus doorheen de dag gemakkelijk bescherming kan toevoegen. Bovendien is de spray heel klein en gemakkelijk mee te nemen, en hij laat geen vettig laagje achter. Hij bevat een factor 20, en dat is misschien niet echt heel veel, maar doordat je hem doorheen de dag vaker opnieuw kan aanbrengen biedt hij meer bescherming dan een SPF30 die je enkel ’s ochtends aanbrengt.

Nannic UV-Shield, €39,95 voor 50 ml

Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Umami Pure Blossoms Rich Hand Cream

Ik gebruik véél handcrème. Geen idee hoe het komt, maar mijn handen zijn altijd droog. Als ik ze heb gewassen wil ik ze daarna liefst altijd even insmeren met handcrème. De tubes handcrème gaan daarom soms nogal hard bij mij thuis dus ik ben altijd blij met een nieuwe. Dit is de Rich Hand Cream in de Pure Blossoms geur van Umami, een merk dat exclusieve verzorgingsproducten aanbiedt in de heerlijkste geuren.

Umami Pure Blossoms Rich Hand Cream, € 7,00 voor 50ml

Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Oy Deo Scrub

Over dit merk heb ik het ook al eerder gehad: Oy bracht een Deo Wash uit. Het is een zeep die je huid verzorgt én de bacteriën verwijdert die zweetgeur veroorzaken. Lees hier mijn review over de Deo Wash. Vorige week kreeg ik een tube van de Deo Scrub mee. Zoals de naam al aangeeft is het hetzelfde concept als de Deo Wash, maar deze Deo Scrub bevat een hele fijne korrel die zacht exfolieert. Het voordeel aan de producten van Oy is dat je nog wel kan zweten als je de producten gebruikt, maar je zweet stinkt niet. En binnenkort zijn ze ook verkrijgbaar in een kleinere verpakking!

Oy Deo Scrub, € 26,40

Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Mylène Aurage Night Repair Plus

Ook Mylène was aanwezig op het event. Ik denk dat, zeker in België, iedereen het merk kent, en nu zijn ze bezig met een rebranding. Hun producten zien er nu nog mooier uit, en deze Aurage nachtcrème is heel interessant: hij past zich aan aan jouw huid en zal waar nodig is meer hydrateren, en op de plekken waar je minder hydratatie je huid minder vet maken.

Mylène Aurage Night Repair Plus, € 33,30

Stapelreview: nieuwe beautyproducten

Bubbles At Home Protective Hand Cream

Een merk dat voor mij helemaal nieuw was, was Bubbles At Home. Het is een merk dat drie winkels in Vlaanderen heeft, en de meest heerlijke zeep aanbiedt. Hun producten zijn helemaal vegan en de ingrediënten zijn allemaal huidverbeterend. Ze hebben al prachtige resultaten geboekt bij probleemhuidjes, en je vindt bij hun dus ook producten voor mensen met eczeem, psoriasis, acne en geïrriteerde huid. Deze handcrème zit in een grote tube en is verrijkt met mangoboter, kamille en goudsbloemextracten.

Bubbles At Home Protective Hand Cream, € 19,95 voor 120ml

Nocciolata Cacao- en Hazelnootpasta

Ik sluit af met een lifestyleproduct in plaats van met een beautyproduct. De pasta van Rigoni Di Asiago bevat heerlijke cacao en heel veel hazelnoten, maar geen palmolie, waardoor je echt guilt-free kan genieten (of toch bijna). Er zijn drie varianten verkrijgbaar: de originele (met melk), de vegan variant zonder melk en met meer cacao en hazelnoten, en de hazelnotenpasta zonder cacao. En ik kan je vertellen: het is een aanrader!

Nocciolata Cacao- en Hazelnootpasta, € 3,99 bij de supermarkt

Wat vind jij van deze nieuwigheden? Welke is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.