Studio Sim

Ik vertelde al eerder over mijn nieuwe project, Studio Sim. Vandaag wil ik wat dieper ingaan op wat we aanbieden en waarvoor je Studio Sim kan aanspreken. In eerste instantie kan je bij Studio Sim in Schoten workshops volgen rond make-up en haar, maar er is meer!


De workshops

Al jaren geef ik workshops over make-up en haar, en nu kan je je ook gemakkelijk inschrijven voor die workshops. Samen met Mieke leer ik je alles over make-up, opsteken en vlechten. Het loopt vlot: onze workshops raken steeds voller, en we zijn as we speak al aan het nadenken over nieuwe workshops. De workshops gaan door in Schoten, maar we denken er ook aan om uit te breiden en de workshops ook aan te bieden in Antwerpen. Ik hou jullie in elk geval op de hoogte

Workshop make-up

Elke maand organiseren we minstens één workshop make-up. Tijdens die workshop leren we hoe je jezelf op een natuurlijke manier kan opmaken. Je leert je huid er stralend te doen uitzien, én we tonen je hoe je een simpele daglook en een intensere avondlook maakt.

Voor de workshop make-up wordt alle materiaal dat je nodig hebt voorzien, en binnenkort kan je achteraf ook make-up bij ons kopen. Tijdens de workshop is er voldoende tijd om alle producten en looks uit te proberen, en Mieke en ik helpen jou om je persoonlijke look te vinden.

Workshop opsteken

Op Pinterest zie je ontzettend veel mooie opsteekkapsels, en wij zijn daar ook hélemaal weg van. Een aantal jaar geleden verdiepte ik me heel erg in hairstyling, en nu wil ik mijn kennis graag delen. In de workshop opsteken leer je 4 verschillende opsteekkapsels die gemakkelijk bij jezelf te creëren zijn. We geven je ook tips en tricks mee om je kapsel stevig vast te zetten en de look te creëren die jij graag wilt.

De workshop opsteken is heel gezellig en de moeilijkheidsgraad ligt erg laag. Iedereen kan het, en met een beetje oefening heb je de kapsels meteen onder de knie. De kapsels zijn bovendien erg verschillend, waardoor er voor iedereen wel een perfect kapsel tussen zit!

Workshop vlechten

De workshop vlechten is wellicht de meest technische van de drie. We leren je je eigen haar strak en stevig, met veel volume invlechten. Tijdens de workshop leer je de French Braid, de Dutch Braid, verschillende kapsels met vlechten en de visgraatvlecht.

Voor de workshop vlechten heb je geen voorkennis nodig, maar het is wel een workshop die enige concentratie vergt. We leren je dé techniek waarmee je elke vlecht kan maken, en die techniek moet je onder de knie krijgen. Geen zorgen, uiteindelijk lukt het iedereen, maar als je je haar achter je hoofd vasthebt en moet voelen met welke vinger je welke lok nu weer moest vastnemen moet je je écht even concentreren.

Privéworkshops

Alle workshops die we aanbieden, kan je ook privé boeken. Het is de ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeest, of gewoon om een leuke avond met vriendinnen te beleven. Het leuke: na de workshop ben je helemaal geglamd en kan je meteen op restaurant of gaan dansen.

Om een privéworkshop te boeken, kan je ons contacteren via info@studio-sim.com. Laat ons weten wanneer en met hoeveel personen je een workshop wil volgen, en wij zorgen voor de rest!

Haar & make-up

Bij Studio Sim kan je ook terecht om je haar en make-up door ons te laten doen. Zo hebben we veel ervaring met bruidjes en evenementen, maar je kan ook gewoon bij ons langskomen voor een snelle make-uplook of een opsteekkapsel voor een feestje.

Als je nog op zoek bent om in de zomer je bruidsmake-up en -kapsel te doen, contacteer ons dan snel, want de agenda begint snel vol te raken!

Fotoshoots

Ben je op zoek naar iemand die je zwangerschaps-, verlovings- of communiefoto’s kan maken? Ook dan ben je bij Studio Sim aan het juiste adres. We zorgen voor een mooie collectie aan foto’s in jouw stijl, die je kan gebruiken voor je fotoboeken, kaartjes, of voor social media!


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.