Outfit: Pied de poule

Zijn jullie ook zo’n fan van pied de poule of houndstooth? Als je echt geen idee hebt waar ik het over heb, vrees niet! Het is die ene populaire zwart-wit print die je tegenwoordig zo vaak ziet. Ik vind hem echt keitof, maar ik vond heel lang niet echt een item dat bij mij paste. Tot ik dit hemdje tegenkwam. Ik laat het je vandaag graag zien!


Outfit: Check it out
Outfit: Pied de poule

Ik vind het pied de poule motief heel mooi staan bij deze outfit. Het printje is subtiel op mijn hemd, en door het hemd te combineren met een simpele jeans en witte sneakers is de outfit ook mooi gebalanceerd.

Mijn hemd is van Loavies. Op de website is hij op dit moment jammer genoeg uitverkocht, maar hopelijk komt hij snel terug in stock. Ik vind het fijn dat het hemd niet te wit en ook niet te zwart is. Vanop een afstand lijkt de print eerder op een simpel ruitje. Het is pas wanneer je dichterbij komt dat je ziet dat het nét iets anders is. De stof is lekker zacht en de mouwen zijn lichtjes puffy. Echt een leuk hemd om te dragen voor een casual look.

Ik draag een jeans van Esmara, het kledingmerk van Lidl. Mensen schrikken vaak als ik zeg dat een item dat ik draag van Lidl is, haha, maar het is wel echt zo. Dit is op dit moment mijn favoriete jeans omdat hij heel goed zit én flatterend is voor mijn figuur. Zie je ook de schattige pareltjes aan de pijpen? Die zijn enkel niet handig als je op je knieën wil zitten, haha.

Mijn sneakers zijn van Puma en ik heb ze uitgekozen omdat mijn mama én mijn zus hetzelfde paar heeft. Nu kunnen we dus met z’n drieën dezelfde schoenen dragen. Goals!

Hemd: Loavies // Broek: Esmara by Lidl // Sneakers: Puma


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.