Anti-katertips die echt werken

Iedereen wordt wel eens wakker met een flinke kater. Ik drink zelf niet zo vaak, maar als het gebeurt, moet je op de blaren zitten. Er zijn veel anti-katertips, maar ze werken niet allemaal even goed. Om jezelf weer op de rit te krijgen kan je hulpmiddelen inschakelen. Vandaag help ik je daarbij, want ik heb dankzij Dutch-Headshop de beste middelen tegen een kater gevonden.

Dutch-Headshop heeft een heel assortiment met kruiden, tabletten en pilletjes die werken tegen een kater of dinsdagdip. Het is zoveel beter dan standaard tips zoals de volgende ochtend een stukje joggen of een speciaal kater ontbijt maken. Ik vertel je er alles over!

After D

After D bestaat uit tabletten en capsules die rijk zijn aan mineralen, vitamines en aminozuren, waarmee je een muur bouwt tegen de kater. Je neemt het meteen als je wakker wordt. Er zitten 3 verschillende pilletjes in een lichtblauw zakje, die je allemaal moet nemen. Zo zorg je voor een flinke dosis vitamines, mineralen, aminozuren en andere bouwstoffen. Dit helpt om van je hoofdpijn, misselijkheid en slechte humeur af te komen.

5-HTP

Ben je soms humeurig als je brak bent? Om je sneller weer goed te voelen moet je iets doen aan je gemoedstoestand. Dat kan heel goed met 5-HTP. Hierdoor word je opgewekt en kan je jezelf en anderen weer verdragen. Dat komt omdat het de stof serotonine, een lichaamseigen stof die je gemoedstoestand voor een groot deel bepaalt, weer bijvult. Handig bij een sombere dinsdagdip of een zondagse kater.

tabletten en capsules die rijk zijn aan mineralen, vitamines en aminozuren

Magnesium Citraat

Nog een tip is Magnesium Citraat. Het helpt je er weer helemaal bovenop, niet enkel omdat je er stukken minder moe van wordt, maar ook omdat het goed is voor de werking tussen zenuwcellen. Je krijgt soepele spieren en op die manier kan je weer beter opstaan. Magnesium Citraat kan je kopen in een potje met tabletjes. Twee stuks is genoeg om je kater te verslaan!

Mulungu en Valeriaan

Iets lichter dan de eerste anti kater tips, zijn deze kruiden. Je kan er heerlijke thee van zetten waar je lekker rustig van wordt. Soms is je lichaam tijdens een kater erg gespannen en kan je wel wat rust gebruiken. Dan is Valeriaan of Mulungu een uitstekende oplossing. Het vermindert stress en maakt je lekker ontspannen.

Kater Voorkomen

Bij de smartshop van Dutch-Headshop kan je dus terecht voor anti-katermiddelen, maar daarnaast verkoopt de webwinkel ook heel veel producten waarmee je een kater kan voorkomen. En als het niet lukt om van de kater af te komen, vind je er ook producten en tips om lekker te kunnen slapen.

Dit weekend een feestje? Je maakt het nog veel leuker met de producten van Dutch-Headshop!

Heb jij al eens een anti-katermiddel geprobeerd?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.