Outfit: Beige Sweater

Ik was heel lang op zoek naar een basic beige trui. De laatste tijd ben ik heel erg into beige en ook into truien. Zeker met dit weer is een lekker warme, zachte trui een echte musthave. Een beige trui is echt zo’n item dat je supervaak kan dragen en overal mee combineren, vind je ook niet?

Outfit: Worst Trousers Ever

Outfit: Worst Trousers Ever

Outfit: Worst Trousers Ever

Outfit: Worst Trousers Ever

Outfit: Worst Trousers Ever

Outfit: Worst Trousers Ever

Geef toe, op de foto’s ziet de broek er toch fantastisch uit! Langs voor is het feit dat hij zo’n rare fit heeft niet eens te zien. Het lijkt alsof hij perfect zit. Ja, da’s dus helemaal niet waar, maar ik heb even doorgezet en de broek aangehouden.

De broek is van ASOS. Normaal vind ik de items van ASOS echt heel fijn. Ze zijn betaalbaar en toch van goede kwaliteit, dus ik dacht dat deze ook wel echt fijn zou zijn. Helaas is hij echt niet aangenaam om te dragen. De stof is ontzettend hard en voelt bijna als karton, en de fit is ook niets. Aan mijn kont zit de broek superstrak (echt net wat té strak), maar rond mijn taille is er nog zeker 5 centimeter speling. Niet goed, dus, maar ik wurmde me er toch in omdat ik het echt zonde vond.

Superjammer, want ik vind hem wel keimooi. Hij is gebroken wit met een soort holografische krokodillenprint. Hij heeft een hoge taille waardoor hij heel gemakkelijk te combineren is met een crop top of een kortere trui.

Dat laatste deed ik, en dus ik draag vandaag ook een trui van River Island die wat korter is. Normaal ben ik niet zo voor de crop tops, maar deze is net lang genoeg om mijn buik te bedekken.

Om mijn outfit toch wat comfortabeler te maken draag ik deze chunky sneakers van Steve Madden. Ze lijken een beetje op mijn vorige paar Steve Madden sneakers, maar ze zijn iets simpeler en ze lijken zelfs nog fijner te zitten. Ik hou van dit soort stoere sneakers en al helemaal als ze zo’n dikke zool hebben: die bieden veel meer steun dan platte zolen. En een bonus: dankzij een dikke zool lijk ik nét iets groter.

Ik draag een tasje dat ik al wat langer heb. Het is van Valentino by Mario, en ik vind dit nog steeds zo’n leuk tasje. Het is klein, fluweel en heeft zilveren afwerkingen. Dit is echt zo’n tasje dat je bij elke outfit kan dragen.

Broek: ASOS // Trui: River Island // Sneakers: Steve Madden // Tasje: Valentino by Mario

Wat denk jij? Zou jij de broek bijhouden of niet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.