Max Factor Miracle Second Skin

In 2020 is dé grootste beautytrend een egale, natuurlijke huid die straalt. Je zal dus veel minder matte foundations zien die een hoge dekking geven. Nu draait het allemaal om de natuurlijke look. De Max Factor Miracle Second Skin foundation past perfect in dat plaatje, want hij verzorgt je huid én heeft een finish die op je echte huid lijkt. Ik probeerde hem met veel plezier uit. 

Max Factor Miracle Second Skin

De Max Factor Miracle Second Skin is een lichte foundation die je huid beschermt en hydrateert. Hij bevat SPF20 en anti-oxidanten waardoor je huid beschermd wordt van buitenaf. De humectanten in de foundation zijn kokosmelk, glycerine en aloë vera. Die ingrediënten trekken water aan en houden het vast. Hij bevat bovendien ook verzorgende stoffen als kokosolie en lecithine die de huid verzachten.

De foundation zit in een tube met een pompje, waardoor hij gemakkelijk te doseren is. Ik hou er echt van als een foundation mijn huid ook verzorgt, en al helemaal als de dekking natuurlijk en transparant is. Mijn verwachtingen zijn dus hoog.

De Max Factor Miracle Second Skin is verkrijgbaar in 10 kleuren. Ik kreeg 2 tinten opgestuurd, Fair en Medium Tan, en die meng ik om mijn perfecte kleurmatch te krijgen.

Max Factor Miracle Second Skin, € 17,99

Max Factor Miracle Second Skin

Op de foto hierboven zie je links mijn huid zonder make-up, en rechts mijn huid met een laagje van de Max Factor Miracle Second Skin. Zoals ik al zei mengde ik de twee tinten om de juiste tint te krijgen en dat werkt echt heel goed.

De dekking is medium tot transparant en de finish is inderdaad net alsof het mijn echte huid is. Op de plaatsen waar je glans ziet op de foto zonder foundation zie je diezelfde glans ook op de foto met foundation. Hij is niet mattifiërend, maar ook niet te vet, waardoor dat skin-like effect gecreëerd wordt.

Ik heb een gecombineerde huid, en op bepaalde plekken gaat mijn huid soms glanzen doorheen de dag. Omdat deze foundation niet mat is, moet ik dus wel afpoederen op mijn neus en voorhoofd. Mijn tip: gebruik een heel dun laagje met een kwast of gebruik een vochtige Beautyblender om het poeder in de huid te drukken zodat je de finish van de foundation niet verandert.

Max Factor Miracle Second Skin

En dit is de afgewerkte look. Ik vind het er prachtig uitzien. Doorheen de dag heb ik heel vaak in de spiegel gekeken en hij bleef heel goed zitten. Zoals ik al zei heb ik de foundation wel afgepoederd, want dat is voor mij en mijn gecombineerde huid wel nodig. Doordat hij die verzorgende ingrediënten bevat gaat hij niet in drogere plekjes trekken, en zo zorgt hij voor een langdurig egaal effect.

Max Factor Miracle Second Skin

Conclusie

De Max Factor Miracle Second Skin is echt een product dat goed bij deze tijd en het idee achter beauty zit. Make-up moet niet meer bedekken of je er helemaal anders doen uitzien, maar je natuurlijke schoonheid benadrukken. Een foundation met een transparante dekking en een natuurlijke finish is voor mij de perfecte everyday foundation. De Max Factor Miracle Second Skin ziet er mooi uit op mijn huid, blijft goed zitten én verzorgt en beschermt mijn huid. Ja, ik ben fan!

Max Factor Miracle Second Skin, € 17,99

Draag jij liever transparante of juist hele dekkende foundation?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.