Outfit: Perfectly Casual

Voor mij had het al wat zonniger en warmer mogen worden, maar aangezien het klimaat daar duidelijk nog anders over denkt besloot ik maar om een warme outfit aan te trekken. Ik draag vandaag een mom jeans en een statement trui. 

 

Outfit: Perfectly Casual
Outfit: Perfectly Casual
Outfit: Perfectly Casual
Outfit: Perfectly Casual

Dit is voor mij weer zo’n perfecte, casual look. Ik draag een nieuwe jeans van ComeGetFashion die echt ontzettend comfortabel zit én er heel mooi uitziet. Ik hou wel van de look van een mom jeans, en nu heb ik er eindelijk zelf eentje. Hij is heel gemakkelijk te combineren met een paar casual sneakers en een trui, maar je kan er ook heel wat andere kanten mee uit.

Ook mijn trui is van ComeGetFashion. Ik vond hem er superleuk uitzien, met de brede strepen in wit, roze en zwart. Hij is voor mij een beetje oversized omdat hij maar in één maat verkrijgbaar is, maar dat vind ik eigenlijk perfect. Een oversized trui is echt zo’n perfect stuk voor als het wat kouder is.

Je ziet er niet heel veel van, maar onder mijn trui draag ik een roze hemdje. Ik vind het er altijd heel schattig uitzien als de kraag van je hemdje te zien is boven de kraag van je trui. Dit hemd is van Benetton en het is een super basic hemd dat altijd gepast is!

Jeans: ComeGetFashion // Trui: ComeGetFashion // Sneakers: Puma // Hemd: Benetton

Draag jij graag oversized truien?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.