LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Komende zondag is het internationale vrouwendag, en dat moet uiteraard gevierd worden! Naar aanleiding van deze speciale dag kreeg ik van LookFantastic een aantal producten opgestuurd die door vrouwen ontwikkeld zijn. Een heel mooi initiatief, en vandaag toon ik je ze allemaal!

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

LookFantastic is echt mijn go-to website voor beautyproducten. Gisteren heb ik nog een bestelling van hem aangekregen, want ik bestel er altijd mijn producten van The Ordinary. Maar het is duidelijk dat ze nog heel veel andere fijne producten hebben, en daarvan kreeg ik er een aantal opgestuurd.

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Ecooking Peeling Mask

Het merk Ecooking is nog volledig onbekend voor mij, maar na een beetje research vond ik dat het een Deens merk is dat gezichtsverzorging aanbiedt die werken als food for your skin. Ze maken producten die huidverbeterend werken, en dat vind ik altijd wel fijn. Dit masker is een peelend masker, wat zoveel wil zeggen als dat het exfoliërend werkt.

Ecooking Peeling Mask, € 41,45

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Ik was meteen geïnteresseerd toen ik zag dat het een masker met AHA en lactic acid is. Die twee zijn ontzettend fijne ingrediënten voor een exfoliërend effect. Je laat het masker tot 10 minuten inwerken en spoelt het af voor een stralende huid. Vergeet wel niet om na het masker een zonnebescherming te dragen.

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Brockbeauty Hairfinity Healthy Hair Vitamins

De supplementen van Hairfinity voor voller en langer haar heb ik al eerder uitgeprobeerd, en toen was ik er al enthousiast over! Ik vind het altijd moeilijk om te zeggen of supplementen voor je haar écht zo goed werken als ze beloven, maar ik heb het gevoel dat het voor mijn haar wel wat doet. Misschien is het alleen maar het idee, maar voor mij werkt het!

Brockbeauty Hairfinity Healthy Hair Vitamins, € 28,45

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion

Ik gebruik altijd, het hele jaar door, zelfbruiner. Eerder probeerde ik ook al een product van Vita Liberata, en ook deze Self Tanning Gradual Lotion is een hele fijne zelfbruiner. Zelf ben ik wel fan van een stevig tintje, maar dit soort geleidelijke zelfbruiners zijn heel fijn in gebruik en geven je een natuurlijke gloed.

Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion, € 17,95

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Shea Moisture African Black Soap Bamboo Charcoal Purification Masque

Voor mij was het even onduidelijk of dit masker nu voor je gezicht of voor je haar was, maar hij is wel degelijk voor je haar. Het is een intens voedend masker dat verhelderend werkt en dus ideaal is als je veel product op je haar gebruikt. Hij ruikt echt lekker en voelt heerlijk rijk aan!

Shea Moisture African Black Soap Bamboo Charcoal Purification Masque, € 15,45

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum

Ook het merk Aurelia kende ik nog niet, maar het serum ziet er zo mooi uit. Ik hou van probiotische producten, want die behouden de balans in je huid. Het serum is geschikt voor alle huidtypen en werkt tegen huidveroudering en geeft je huid een mooie glow. Ik ben hem volop aan het uittesten, maar de ingrediënten zien er alvast veelbelovend uit!

Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum, € 75,95

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Slip Silk Sleep Mask

Slapen met een zijden kussensloop is een goed idee, want dat is veel zachter voor je huid en haar. Zijde absorbeert niet de olieën in je huid die ze zo hard nodig heeft om gevoed en gehydrateerd te blijven, en zet geen druk op je haar. Ik heb zelf zo’n zijden kussensloop en ik ben fan! Slip heeft een uitgebreid assortiment aan alles in zijde, waaronder dit zijden slaapmasker. Het ziet er prachtig uit én is heel zacht voor de huid, maar schrik niet van de prijs: het is een echt luxeproduct.

Slip Silk Sleep Mask, € 59,45

LookFantastic X Internationale Vrouwendag

Conclusie

Zo zie je maar dat vrouwen ontzettend fijne producten kunnen ontwikkelen. Deze producten blijven allemaal in mijn routine, want ze zijn gewoon écht fijn. Bovendien zien ze er ook echt prachtig uit, maar wat wil je: vrouwen hebben gewoon oog voor detail ;).

Wat vind jij van deze producten?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.