Outfit: Black & Cute

Het is maart en dat betekent dat het bijna lente is! Op de 18e ben ik jarig en drie dagen daarna is het officieel lente. Maart is dan ook de beste maand van het jaar, en daarom wil ik nu al beginnen met mooie jurkjes te dragen, om de lente én mijn verjaardag te vieren. Vandaag draag ik een keischattig zwart jurkje!

Outfit: Black & Cute

Outfit: Black & Cute

Outfit: Black & Cute

Outfit: Black & Cute

Outfit: Black & Cute

Outfit: Black & Cute

Outfit: Black & Cute

Ik ben echt zo’n fan van dit jurkje, dat ik opgestuurd kreeg van Loavies. Aanvankelijk dacht ik dat het een beetje overdreven zou zijn, maar dat is helemaal niet zo. Omdat het jurkje zo’n neutrale, zwarte kleur heeft, vallen de details minder op, en geven ze een romantisch en schattig effect.

De jurk is doorzichtig en heeft een zwarte onderrok. Aan de bovenkant is hij wat doorzichtiger dus ik besloot om een zwart topje te dragen voor wat meer dekking. Achteraan zit een onzichtbare ritssluiting en een knoopje en de jurk zit helemaal vol met bolletjes. Vooraan zijn ruffles aangebracht in de vorm vaneen V en de mouwen hebben een elastiek aan het eind.

Omdat het jurkje al zo speciaal is, besloot ik mijn witte sneakers van Puma aan te trekken. Ik vind deze sneakers zo mooi, en omdat ze ook nog perfect wit zijn zien mijn benen er superbruin uit. Dat laatste komt ook wel een beetje door de zelfbruiner, trouwens, haha!

Jurk: Loavies // Sneakers: Puma

Wat vind jij van dit jurkje?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.