The Body Shop Hemp

Het lijkt alsof ik tegenwoordig veel over hennep praat, maar dat is helemaal toevallig, beloofd! Hennep doet je misschien denken aan marihuana, maar wist je dat er ook héél wat andere toepassingen van de hennepplant zijn? Vandaag heb ik het over de Hemp lijn van The Body Shop, die ideaal is voor de droge huid!

The Body Shop Hemp

Speciaal voor de hele droge huid heeft The Body Shop de Hemp producten ontwikkeld. Ik ken deze producten echt al heel lang, want mijn ex had altijd extreem droge handen en de Hemp handcrème was een van de enige producten die supergoed werkten voor hem.

The Body Shop Hemp Heavy Duty Body Moisture Protector, € 18,00
The Body Shop Hemp Hand Protector, € 6,50
The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask, € 20,00

The Body Shop Hemp

Laten we beginnen met de Hard-working Hand Protector uit de lijn. Het is zo’n superrijke, dikke handcrème die je handen een intense hydratatie geeft. Zelf heb ik niet echt last van extreem droge handen, maar zo nu en dan gebruik ik deze handcrème graag voor dat beetje extra. Het duurt wel even voordat hij is ingetrokken dus als je niet houdt van het laagje dat een rijke handcrème achterlaat is deze misschien niets voor jou. Maar heb je last van droge handen en helpt niets? Geef deze dan zéker een kans!

The Body Shop Hemp

Een favoriet van velen is deze grote pot Body Butter. Hij is verkrijgbaar in ontzettend veel varianten, en deze Hemp variant is éxtra voedend dankzij zijn boterachtige textuur. Hij ruikt vrij neutraal, en daardoor is hij ook perfect bruikbaar voor mannen.

Ik verzorg mijn huid heel goed, maar toch voelt mijn huid soms wat droog of trekkerig aan. Dan vind ik het fijn om een wat intenser product te gebruiken en komt deze heel goed van pas!

The Body Shop Hemp

Ik sluit af met het Overnight Nourishing Rescue masker. Met dit masker raak je van je droge huid af terwijl je slaapt, want je brengt het aan voordat je gaat slapen en je wordt wakker met een gehydrateerde huid. Het masker houdt het vochtgehalte van je huid tot wel 72 uur op peil dankzij de hennepolie die hele voedende eigenschappen heeft.

Ondertussen heb ik hem al een paar keer gebruikt, en ik vind hem best fijn. Mijn huid voelt goed aan als ik opsta én ziet er ook gezond uit.

Conclusie

De The Body Shop Hemp collectie is echt een klassieker die zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt is en zijn werk heel goed doet. Hij heeft een subtiele geur, en de producten geven zelfs een hele droge huid een intense hydratatieboost. Als je een droge huid hebt, of het nu je lichaam of je gezicht is, dit is een echte aanrader!

The Body Shop Hemp Heavy Duty Body Moisture Protector, € 18,00
The Body Shop Hemp Hand Protector, € 6,50
The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask, € 20,00

Heb jij de The Body Shop Hemp producten al geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.