Outfit: Touch of Red

Ik draag heel graag rood, maar het was al even geleden dat ik nog eens echt iets fel rood had gedragen. Het werd dus snel tijd en ik vond de perfecte outfit bij Otto.nl. Ik koos voor een all black outfit mét een opvallende rode blazer. De outfit die het resultaat van mijn shopping spree werd is casual, sportief én stijvol. 

Outfit: Touch of Red

Outfit: Touch of Red

Outfit: Touch of Red

Outfit: Touch of Red

Outfit: Touch of Red

Outfit: Touch of Red

Zoals ik al aangaf, bestelde ik mijn outfit bij Otto.nl, een supertoffe website waar je keiveel mooie merken kan vinden. Er zijn vaak fijne kortingen te vinden en hun selectie is ontzettend uitgebreid. Je kan er dus zeker van zijn dat je er vindt wat je zoekt! Ik zocht een outfit met een rode touch, en uiteraard vond ik die ook!

Ik koos voor deze rode blazer van AJC. Het is een merk dat ik nog niet kende, maar de blazer sprong meteen in het oog én er was een fikse korting op. Ik hou van blazers, en rood is écht mijn ding, dus ik koos deze blazer om kleur toe te voegen aan je outfit. Hij is een beetje langer en dat vind ik heel mooi passen bij deze look.

Mijn broek is een zwarte skinny jeans van LTB die onderaan iets korter is. Ik vind het altijd mooi als er een klein stukje van mijn enkel te zien is, want dat geeft een klein beetje de illusie dat mijn benen langer zijn. Onderaan is de broek ook een beetje gerafeld, en dat geeft een wat stoerdere look zonder er onverzorgd uit te zien.

Ik draag een zwart hemd dat gewoon een basic is. Je kan nooit fout gaan met hemdjes, vind ik, en ik was nog op zoek naar een paar effen hemdjes toen ik deze zwarte variant tegen kwam. Hij is van Esprit Collection en dankzij de soepele stof valt hij heel mooi. Ik draag mijn blouse altijd in mijn broek, en bij dit hemd ziet dat er ook echt heel verzorgd uit.

Ik sluit af met mijn nieuwe paar sneakers van Graceland. Ja, ik weet het, ik heb wéér een paar witte sneakers. Maar komaan, hoe leuk zijn deze? Ze zijn een beetje chunky en hebben een heel sportieve look, en er loopt een lijn van de ene naar de andere kant in rood, wit en blauw. Ik vind ze megavet en het is een fijn extraatje dat het rood uit mijn blazer ook terugkomt in mijn sneakers.

Blazer: AJC // Broek: LTB // Hemd: Esprit // Sneakers: Graceland

Hou jij ook zo van rood?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

27 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.