De Cactus Hairbrush: goodbye knopen, hello glad en zacht haar!

Mijn haar is echt zo ongelooflijk knoperig, het is een echte struggle. Als ik mijn haar uitborstel is het misschien vijf minuten niet knoperig, en ook tijdens het vlechten moet ik de héle tijd kammen. Maar nu heb ik eindelijk de perfecte partner in crime gevonden, want de Cactus Hairbrush verwijdert knopen en geeft mijn haar snel weer glans!

Cactus Brush

Ik kreeg dit pakketje opgestuurd van Hair Fashion, een superfijne website die een aantal merken met haarverzorging en -tools aanbiedt. Onder die producten ook de Cactus Hairbrush, die belooft om je haar heel snel te ontklitten zonder pijn te doen. Klinkt interessant, hé? Dat vond ik dus ook, dus ik heb hem uitgebreid uitgeprobeerd.

Cactus Hairbrush Bleo, vanaf € 20,00
Cactus Hairbrush Barbero, vanaf € 18,00

Cactus Hairbrush

Er zijn twee verschillende varianten van de Cactus Hairbrush: links zie je de Barbora, een ideale borstel voor on the go, en rechts zie je de grotere Bleo variant. Die laatste heeft een handvat en is perfect voor thuis.

De Cactus Hairbrush is heel betaalbaar en laten we eerlijk zijn: ze zien er echt heel cool uit. Hun look is een beetje futuristisch, maar dat is niet het enige dat je kan zeggen over de Cactus Hairbrush. Ze zijn gemaakt van de beste materialen, zodat glad en glanzend haar gegarandeerd wordt.

Cactus Hairbrush

Ik begin met de Bleo Cactus Hairbrush. Hij is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, waarvan je hierboven de roségouden variant ziet. De borstel bevat een toermalijn micro-edelsteentechnologie die je haar glad en glanzend maakt. Hij zorgt ook voor minder haarbreuk, waardoor je haar vol en lang kan groeien. De borstel is bovendien ook uitgerust met anti-statische componenten die pluis tegengaan. Je kan hem gebruiken op droog én op nat haar.

Cactus Hairbrush

Met mijn knoperige haar was ik wel heel benieuwd, want mijn haar kammen is een lang en pijnlijk proces. Ik merkte meteen dat de borstel gemakkelijk door mijn haar ging, en dat na de borstelbeurt bijna geen haar was uitgevallen. Normaal ben ik zeker een twintigtal haren kwijt na een snelle keer borstelen, dus het is fijn dat dat bij de Cactus Hairbrush niet het geval is! Zo hou ik mijn haar nog wat langer bij, en kan het dus goed vol en stevig worden.

Ik heb hem ook geprobeerd op mijn nat haar, toen ik net uit de douche kwam. Normaal is het dan zo goed als onmogelijk om door mijn haar te kammen, maar het ging echt verbazingwekkend gemakkelijk. Ik ben wel voorzichtig geweest, natuurlijk, want nat haar is net wat kwetsbaarder dan droog haar, maar ook met nat haar verloor ik zo goed als geen enkel haar. indrukwekkend!

Cactus Hairbrush

Dit is de Barbora, en die is een stukje kleiner. Hij is ideaal om mee te nemen in je handtas of op reis, niet enkel door zijn formaat maar ook omdat hij een dekseltje heeft met een magnetische sluiting die de borstelharen beschermt. Deze ligt heel gemakkelijk in de hand en werkt eigenlijk op dezelfde manier als de Bleo borstel.

Cactus Hairbrush

Ook deze Barbora Cactus Hairbrush is heel gemakkelijk in gebruik en borstelt mijn haar met gemak en zonder pijn uit. Voor mij persoonlijk, met mijn dik, lang en knoperig haar, is de grotere Bleo met het handvat nét wat fijner, want met de Barbora heb ik het gevoel dat ik hem iets minder stevig vast heb. Maar dat laatste is persoonlijk, want ik ken heel veel mensen die zweren bij een borstel zonder handvat!

Cactus Hairbrush

Ten slotte wil ik ook nog even vertellen dat de Cactus Hairbrush heel fijn werkt voor het haar van Gina, ons kaphoofd bij Studio Sim. Zij heeft echt haar, maar geen echt hoofd (gelukkig), dus het is belangrijk dat we voorzichtig met haar haar omspringen. Als haar haar uitvalt, groeit er namelijk geen nieuw bij. Ik gebruik voor haar nu enkel de Cactus Hairbrush, en ons haar ziet er allebei heel mooi, zacht en glanzend uit!

Cactus Hairbrush

Conclusie

Ik ben hélemaal overtuigd van de Cactus Hairbrush. Mijn lange, dikke en knoperige haren hebben eindelijk een borstel gevonden die geen pijn doet, en die mijn haar op een zachte manier uitkamt zonder het te beschadigen. Mijn favoriet is de Bleo, die een handvat heeft, maar het is ook fijn om de combinatie te hebben: thuis gebruik ik de Bleo en als ik onderweg ben zit de Barbora altijd in mijn handtas.

Nog even de voordelen van de Cactus Hairbrush op een rijtje:

  • Hij maakt je haar glad en zacht
  • Hij zorgt voor minder haarbreuk
  • Hij trekt je haar niet uit
  • Hij bevat anti-statische componenten voor minder pluis

Als je lang haar hebt (of wilt) is het belangrijk om een goede haarborstel te gebruiken. Voor mij maakt dat echt heel veel verschil. De Cactus Hairbrush is de ideale borstel om knopen uit je haar te halen, dus ik raad hem zeker aan!

Gebruik mijn code Silkeblogs-10% voor 10% korting op jouw Cactus Hairbrush!

Cactus Hairbrush Bleo, vanaf € 20,00
Cactus Hairbrush Barbero, vanaf € 18,00

Heb jij veel last van knopen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.