Outfit: All Made Up

Heel vaak doe ik het niet, maar ik vind het echt zo leuk om mezelf hélemaal op te maken. Ik spendeer dan lekker veel tijd aan mijn kapsel, mijn make-up, en vandaag draag ik ook een prachtige outfit. Eergisteren kreeg ik een pakketje van Loavies aan (ja, hoor, weeral ééntje) en daar zat een keimooi jurkje in.

Outfit: All Made Up

Outfit: All Made Up

Outfit: All Made Up

Outfit: All Made Up

Outfit: All Made Up

Outfit: All Made Up

Outfit: All Made Up

I feel fabulous. Mijn jurk is van Loavies en ik was er meteen verliefd op. Ik hou zo van dit soort minijurkjes omdat ze mijn benen wat langer doen lijken. Dankzij de lange pofmouwen ziet de jurk er superstijlvol uit, en is hij ook helemaal in de mode. Een detail dat het voor mij ook echt afmaakt zijn de schouders. Zie je hoe die een klein beetje omhoog gaan? Dat vind ik prachtig! De jurk sluit achteraan met een lange rits, dus hij is heel gemakkelijk om aan en uit te doen, en de stof sluit mooi aan aan mijn lichaam.

Ook mijn oorbellen zijn van Loavies. Ik draag eigenlijk helemaal niet vaak oorbellen, en al helemaal geen grote, opvallende oorbellen. Maar deze oorbellen zagen er op de website zo mooi uit, en ik vond dat het tijd was om nog eens een paar statement oorbellen te dragen. En ja, ik ben fan. Ze zijn opvallend maar niet overdreven. De pareltjes zijn stijlvol en klassiek en de vorm is interessant. Vinden jullie dat ik ermee sta?

Mijn sandalen zijn van ASOS, maar ondertussen zijn ze al heel lang uitverkocht. En maar goed ook, eigenlijk, want ze zijn om eerlijk te zijn echt niet zo comfortabel. Ik vond online een paar van Dune London dat hier op lijkt, maar dat veel comfortabeler is. Toch draag ik ze regelmatig, maar gewoon omdat ze zo mooi zijn en overal bij passen. Ik zou ze echt eens moeten wegdoen en een nieuw paar kopen.

Ik wéét dat er heel veel vragen gaan komen over mijn kleurtje. Ik krijg heel vaak complimenten over mijn bruine benen, en vragen over hoe ik ze zo bruin krijg. Wel, het is heel simpel: zelfbruiner. Ik word zelf zo goed als nooit bruin, zelfs na mijn vakantie in Thailand was ik nog wit, dus ik gebruik heel vaak zelfbruiner. De zelfbruiner die ik altijd gebruik en waar ik ook écht bij zweer is die van St. Moriz. Die is gemakkelijk in gebruik, geeft een natuurlijke kleur zonder strepen of vlekken én is heel goedkoop. Een aanrader.

Ten slotte wil ik het nog even hebben over mijn haar. Meestal draag ik het los en stijl, maar dat is vooral omdat ik nogal lui ben en er geen tijd in wil steken. Maar sinds ik weer bezig ben met haar en make-up en workshops voor Studio Sim vind ik het weer fijn om te experimenteren met kapsels. Dit kapsel probeerde ik eerst uit op het kaphoofd, en het is ook best goed gelukt op mezelf. Het is een mix tussen een romantisch opsteekkapsel en een messy bun, en het is echt gemakkelijk om te doen. Op dit moment zijn we aan het werken aan een tweede opsteekworkshop, maar tijdens onze workshop opsteken leer je alvast 4 kapsels waar we nu al trots op zijn!

Jurk: Loavies // Oorbellen: Loavies // Sandalen: Dune London // Zelfbruiner: St. Moriz // Haar: Studio Sim

Vind jij het ook zo leuk om jezelf uitgebreid op te maken?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

30 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.