De gezonde wereld van Smart & Zo

Onlangs was ik bij de Bio-Beurs in Nederland en daar kwam ik de groothandel Smart & Zo tegen. Smart & Zo begon ooit als CBD-groothandel, maar onderhand zijn zij uitgegroeid tot een groothandel met vele exclusieve merken en producten. Hun kracht? Zij leveren exclusieve natuurproducten die bijdragen aan een betere leefwijze van de consument, waarbij ze zorgen voor een optimale ondersteuning voor winkels en webshops. Wellicht heb je hun merken al eens voorbij zien komen, maar ik zet mijn favorieten nog eens op een rijtje.

CBD olie van Medihemp

Een van de bekendste CBD oliën in Nederland is Medihemp. Dit CBD-merk is biologisch gecertificeerd, en ik schreef er eerder al een artikel over. Het is een hoogwaardige olie waarbij kwaliteit en zorg voorop staan. Dit bedrijf is opgericht door twee zussen in Oostenrijk. Zij zijn zo eerlijk dat ze elke productbatch van de CBD-producten laten testen door een extern laboratorium en de analyses hiervan publiceren op hun website.

Paddenstoelsupplementen van Mushrooms4Life

Medicinale paddenstoelen zijn hot en happening. Mushrooms4Life is het paddenstoelenmerk binnen Nederland dat biologisch gecertificeerd is. Waarom is dat belangrijk? Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur en nemen alles op uit hun omgeving; goed en slecht. Worden er pesticiden of andere chemische middelen gebruikt om de grond of de groei van de paddenstoel te bevorderen? Dan neemt de paddenstoel dit op en komt het dus in het supplement terecht. En dat wil je natuurlijk niet in je lichaam hebben. Daarom kies bewust en kies voor biologisch.

Verder bevat het assortiment van Mushrooms4Life alle populaire paddenstoelen van dit moment. Van Lion’s Mane tot Shiitake. Ze hebben zelfs een unieke Reishi Spore collectie. Lees hier mijn artikel over medicinale paddenstoelen.

Tandenborstels van Novacare

Je tanden poetsen met microzilver of -goud? Met de tandenborstels van Novacare kan het. Dankzij het microzilver reinigt de tandenborstel zichzelf en doodt hij alle bacteriën. Hierdoor stop je dagelijks een schone tandenborstel in je mond. Het microgoud daarentegen heeft een kalmerend effect op het tandvlees. De haren van de tandenborstel zijn van polyester, volledig recycleerbaar en hormoonvrij. Maar wat met name zo mooi is van Novacare is hun tandpasta. Hiervan hebben ze twee varianten: Herstellend en Natuurlijk Munt. Allebei zijn ze verrijkt met microzilver én zonder fluoride.

Gefermenteerde supplementen van Living Nutrition

De ingrediënten van de supplementen van Living Nutrition worden gefermenteerd via een kefir-kombucha fermentatieproces. Hierdoor ontstaat er een superieure vorm van het kruid met een hogere bio-beschikbaarheid. Neem bijvoorbeeld Kurkuma. Wanneer je kurkuma in zijn geheel fermenteert is de beschikbaarheid van de werkzame stof tetrahydro-curcumine tot 1.000% hoger. Wow!

Kende jij deze producten al?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.