Outfit: Happy Birthday to ME!

Vandaag is het wel een hele speciale dag, want het is mijn verjaardag! Ik mocht een prachtige jurk aantrekken voor de tofste dag van het jaar, maar door de coronagekte kon ik helaas geen verjaardagsfeestje vieren. Ik besloot om de jurk dus gewoon voor de foto’s te dragen, en dat vind ik zelf ook al heel leuk.

Outfit: Happy Birthday to ME!

Heel veel kan ik niet over deze outfit vertellen, toch? De prachtige, lange, witte jurk spreekt voor zich! Hij is van Miss Sonia Peña, een Spaanse designer met prachtige avondjurken. De jurk is wit en lang, en doet denken aan een trouwjurk. Ik voelde me er alleszins echt fabulous in! Ik ben mezelf heel erg gewoon in een casual outfit, op sneakers en in een skinny jeans. Een lange jurk heb ik nog niet vaak in mijn leven aangehad, en het is eigenlijk best wel fijn om deze jurk te dragen.

Bij een witte jurk zou ik kunnen kiezen voor witte schoenen, of een paar nude pumps, maar ik koos om nog nét iets feestelijker te gaan met een paar goudkleurige sandalen. Ze zijn misschien niet zo comfortabel, maar ze doen mijn benen wel wat langer lijken en geven een extra glamoureuze toets aan mijn look.

Jurk: Miss Sonia Pena // Sandalen: Saint Laurent

Wat vind jij van mijn verjaardagsoutfit?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

29 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.